Harry herceg barátai ki nem állhatják Meghant - Mindenkit elmar a férje mellől
A királyi család életrajzírója is megerősítette a pletykákat.

harry-herceg-baratai-utaljak-meghant-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg élete fenekestül felfordult, mióta megismerte a szerelmét, Meghan Markle-t, akivel tavaly májusban össze is házasodott, néhány héttel ezelőtt pedig megszületett a tündéri kisfiuk, a kis Archie herceg.

Utálják a barátai Meghant

Azzal azonban, hogy álmai nője belépett az életébe, sokakat elveszített. Megromlott a viszonya a bátyjával, Vilmos herceggel, a sógornőjével, Katalin hercegnével, de még a legjobb barátjával, Tom Inskippel is, a konfliktus oka pedig minden esetben Meghan személye volt.

Tom Inskip már évtizedek óta Harry legjobb barátja volt, és azt tanácsolta, hogy ne vegye feleségül az amerikai színésznőt, ugyanis szerinte egyáltalán nem illenek össze, és komoly bajok lesznek még ebből.

- Skippyvel gyerekkoruk óta barátok voltak, mindig Harry mellett állt, hűséges, szavahihető ember, aki soha egyetlen részletet nem árult el a trónörökös életéről, de persze, neki is mennie kellett. Hogy miért? Mert azt merészelte tanácsolni Harrynek, hogy ne vegye feleségül Meghant. Nagy árat fizetett érte: az esküvőre még meghívták, de azóta száműzetésbe került.

Vajon Vilmos herceggel miért romlott meg a kapcsolata? Biztosan köze nincs ahhoz, hogy Vilmos arra kérte Harryt az esküvő előtt, hogy ne siesse el ennyire a nősülést. Szóval Harry és Skippy nem igazán beszélnek egymással, Vilmosék mellől pedig elköltöznek heteken belül. Rejtély, ez kinek a hatása, illetve kifejezett kérése - nyilatkozta márciusban Harry és Skippy egyik közeli barátja.

Most újabb megerősítést nyert az a pletyka, hogy Meghan elmarja az embereket Harry közeléből - a család életrajzírója, Angela Levin is úgy véli, hogy ez az igazság:

- Meghan finoman szólva nem túl népszerű Harry barátai és ismerősei körében. Korábban Harry volt az összejövetelek lelke és mókamestere, Meghan pedig nem ehhez szokott, és megpróbálja túlragyogni a férjét. Nem tetszik nekik az sem, hogy az érkezése óta alig látják a herceget, ráadásul sokak szerint sokkal visszafogottabbnak kellene lennie, és nem ilyen élesen kimutatnia, hogy ő viseli otthon a nadrágot - nyilatkozta Levin a CBS új dokumentumfilmjének előzetesében, ami Harry és Meghan kapcsolatára fókuszál majd.

Katalin és Meghan viszonya ennyire elmérgesedett

A két hercegné már bármire képes, csak ne is kelljen látniuk egymást.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük