Harry tajtékzik dühében: ezért nem mehet a királyi család nyári kastélyába
Harry herceg hónapok óta nem találkozhatott a királynővel.

harry-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjai minden évben szánnak időt arra, hogy közösen nyaraljanak a skóciai birtokukon, a balmorali kastélyban.

Harry herceget és Meghan hercegnét is meghívták még tavasszal, hogy augusztusban utazzanak el Skóciába, amit el is fogadtak, ám végül erre nem került sor.

Harry herceg emiatt tajtékzik dühében

Az InTouch Weekly közeli forrásokra hivatkozva közölte, hogy Sussex hercege nagyon mérges amiatt, mert augusztusban nem tudott együtt nyaralni a családjával. Frusztrált amiatt, mert már hónapok óta nem találkozott velük személyesen, és már várta, hogy egy kis időt velük töltsön, de végül a koronavírus-világjárvány keresztülhúzta a számításait. Bár nemzetközi repülőjáratok jelenleg is működnek az Államok és Skócia között, emellett az európai ország nem zárta le a határait, így technikailag tudtak volna utazni. Ám az amerikai és a brit kormány is azt tanácsolta a polgároknak, hogy csak szükséges esetben utazzanak, minden mást halasszanak el. 

GettyImages-1052224930
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Valószínűleg emiatt nem utaztak végül Harryék, a másik ok az lehetett, hogy a fertőzés szempontjából a 99 éves királynő és a 99 esztendős Fülöp herceg is a koruk miatt a veszélyeztetett csoportba tartoznak. Harrynek nagyon hiányoznak már szeretett nagyszülei, ezért is bántja, hogy a nyáron sem láthatta őket.

- Meghant nem zavarja, hogy kimaradt ez a vakáció az életéből. Jelenleg is nagyon elfoglalt, a montecitói otthonuk dekorálása sok időt elvesz az idejéből - magyarázta a bennfentes.

Vilmos, Katalin és a gyerekeik múlt hét pénteken érkeztek Skóciába, hogy együtt nyaraljanak Erzsébet királynővel és Fülöp herceggel. 

A királynő nyári rezidenciája.
A királynő nyári rezidenciája.
Fotó: oneworld picture / Getty Images Hungary

Bár Harry mérgelődik amiatt, mert nem jött össze a nyaralás, azonban a forrás szerint kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Los Angelesben nem érezte jól magát, de mióta átköltöztek a Santa Barbara megyében található Montecito városába, sokkal otthonosabban érzi magát.

Katalin hercegné régen nagyon másképp festett

Cambridge hercegnéje rengeteget változott az elmúlt években.

Ezt is szeretjük