Meghan ezt is megtiltotta Harry hercegnek - Teljesen megváltoztatja a férjét
A herceg barátai szerint elképesztő a változás.

meghan-harry-alkohol-kave-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Októberben óriási hírt közölt a palota: Meghan hercegné és Harry herceg első kisbabájukat várják, aki előreláthatóan tavasszal érkezik majd meg a világ leghíresebb családjába. Meghan már a harmadik trimeszterben jár, óriási a pocakja, férje pedig lesi minden kívánságát.

Harry ezt is bevállalta terhes felesége kedvéért

Az egykori buliherceg, aki a féktelen duhajkodás híve volt, és a partik rémeként tartották számon, mára kiélte magát, és lecsillapodott, azonban időnként még mindig nem veti meg az alkoholt - persze, mostanra már csak mértékkel iszik. Várandós felesége kedvéért azonban ezt is feladta, hogy szolidaritást vállaljon a nejével, akinek a szoptatás végéig még tiltólistás minden szesztartalmú ital.

Sőt, Meghan itt nem állt meg, a koffeinről is letiltotta Harry-t, ugyanis úgy véli, hogy káros a szervezetének a kávé, ezért innentől csak ásványvízzel pörgetheti fel magát reggelente a fiatal trónörökös. A fekete nedű mellett a szintén koffeintartalmú tea is repült, ami britként bizonyosan nagy érvágás, hiszen az ötórai tea gyerekkora óta az élete része volt.

meghan-harry-alkohol-kave-nagy

Az életmódváltásról a herceg egy közeli ismerőse mesélt a Sunday Express magazinnak:

- Elnézve, milyen kis szeszkazán volt fiatalon, ez óriási lépés. Meghan megmutatta, hogy másként is lehet élni, Harry pedig igazi rajongója lett az egészséges életmódnak. Jógázik, nem iszik, nem fogyaszt koffeint, egészséges ételeket eszik, nem mérgezi a testét, a változás pedig szemmel látható. De nemcsak a külseje alakult át: sokkal nyugodtabb, és boldogabbnak tűnik. Teljesen megváltozott - mesélte az állítólagos ismerős a lapnak.

Meghan azonban már az esküvő előtt is változtatásokat eszközölt Harry életmódjában, ugyanis szerette volna, ha a herceg visszanyeri a kidolgozott alakját, amit a hadseregben töltött idő alatt szerzett.

Ezt is szeretjük