Harry és Meghan álomszép luxusvillát vásárolt: íme, az első fotók az ingatlanról
Harry herceg és Meghan hercegné Santa Barbarába költöztek.

harry és meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap derült ki, hogy Harry herceg és Meghan hercegné elköltöztek Los Angelesből. A házaspár márciustól július elejéig Tyler Perry komikus és színész 18 millió dollárt érő otthonában laktak, egy időre még Meghan édesanyja is odaköltözött hozzájuk.

Továbbra is az Egyesült Államokban képzelik el jövőjüket, de egy sokkal nyugodtabb és csendesebb városba helyezték át a bázisukat július elején, Santa Barbara megyében vásároltak egy gyönyörű ingatlant.

Az első fotók Harry és Meghan új otthonáról

Eddig az otthonukról még nem jelentek meg felvételek, ám mára szinte az összes külföldi bulvársajtó lehozta a pazar otthonról készült képeket. Santa Barbara megye egyik legelitebb városában, Montecitóban vették meg a házat, amelynek 14,7 millió dollár, átszámítva 4,2 milliárd forint az értéke. Az ingatlanról készült többi képet a fotó jobb oldalán található fehér nyílra kattintva nézheted meg.

Az 1672 négyzetméteres házban kilenc hálószoba és 16 fürdőszoba található, írta meg a Page Six. Az ingatlanhoz tartozik rózsakert, teaház, teniszpálya, egy nagy játszótér, ahol a kis Archie biztosan jól szórakozik majd, illetve egy medence. Még egy kétszobás vendégházat is kialakítottak az ingatlan építésekor, valószínűleg Meghan édesanyja majd ott száll meg a jövőben.

harry meghan
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Egy közeli forrás tagadta annak hírét, hogy Harry hercegék a királyi család pénzén vásárolták meg a házat.

- Ez a ház teljesen az ő tulajdonuk, ez pedig felszabadító érzés számukra. Segítség nélkül vették meg az otthonukat. (...) Alig várják, hogy belakják az egészet - kotyogta el a lapnak.

Meghan hercegné régi otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen luxusban élt Meghan hercegné, mielőtt Harryvel összesodorta volna az élet.

Ezt is szeretjük