Kiderült, Harry és Meghan miből él ezentúl Los Angelesben: új dologba fogtak
Megtették az első nagy lépést a teljes anyagi függetlenség felé.

meghan-és-harry
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világon végigsöpört a hír év elején: Harry herceg és felesége, Meghan az Instagramon bejelentették, visszalépnek a királyi család magas rangú tagjaiként betöltött szerepkörükből, elveszítve királyi fenségi címüket és az ezáltal élvezett pénzbeli támogatásukat. 

Az anyagi függetlenség okozott némi galibát a pár életében. Miután átköltöztek az Amerikai Egyesült Államokba, Donald Trump elnök a Twitter-oldalán azonnal leszögezte, semmilyen költségüket nem hajlandó állni. Végül Harry édesapjához, Károly herceghez fordultak anyagi segítségért.

Meghan és Harry feladatai a jövőben

Ám most úgy tűnik, megtették az első lépést a teljes függetlenség felé. Leszerződtek a Harry Walker nevű New York-i székhelyű ügynökséghez. Az iroda olyan neves ügyfeleket képvisel, mint Barack és Michelle Obama, Hillary és Bill Clinton, Oprah Winfrey vagy a Broadway sztár, Lin-Manuel Miranda.

Az elit cég klienseiként nem lesz más feladatuk, mint a jó ügyek mellé állni és felszólalni a különböző fórumokon, illetve együttműködnek majd általuk választott vállalatokkal is. A sussexi herceg és párja olyan fontos témákra hívná fel az emberek figyelmét nyilvános megszólalásaikkal, mint a környezetvédelem, az egyenjogúság, a faji egyenlőség és a mentális egészség.

A The Daily Mail értesülése szerint busás összeg üti a markukat ezzel az egyességgel, ugyanis minden egyes nyilvános megszólalás után egymillió fontot zsebelhetnek be. 

Meghan és Harry fényűző otthona

A házaspár állítólag Mel Gibson malibui otthonára csapta le a kezét, az ingatlant 1996-ban építették Los Angelestől nem messze. A házat rusztikus stílusban rendezték be, kellemes hangulata van a villának. Összesen öt hálószoba van benne. A birtokhoz két medence, saját napozóterasz és külön vendégház tartozik.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük