Harrison Ford egy szem lánya igazi szépség - Nézd meg a 27 éves Georgiát
Gyönyörű nővé érett Harrison Ford egy szem lánya, Georgia.

harrison-ford-cover-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harrison Ford évtizedek óta féltve őrzi magánéletét, de szeretett családtagjait azért már nem rejtegeti annyira a nyilvánosság elől. A 74 éves színész összesen öt gyermek apja, akik között csak egyetlen lányt találhatunk, ő pedig nem más, mint Georgia, aki 1990-ben látta meg a napvilágot. 

Georgia édesanyja a 2015-ben elhunyt Melissa Mathison forgatókönyvíró, aki Harrison Ford második felesége volt a nyolcvanas évektől kezdődően, ő adott életet Georgia testvérének, Malcomnak is. Előző házasságából két fia született a hatvanas években, Benjamin és Willard, 2002-ben pedig örökbe fogadta jelenlegi felesége, Calista Flockhart nevelt fiát, Liamet. 

A Csillagok háborúja sztárja 2016 márciusában egy jótékonysági gálán könnyek között jelentette be, hogy gyönyörű lánya, Georgia epilepsziában szenved. "Sok minden miatt csodálom a lányomat. Csodálom a kitartását, a tehetségét, az erejét. Ő a hősöm, imádom”, mondta egyetlen lányáról, aki egyébként a gyógyszeres kezelésnek hála már évek óta tünetmentes.

Ezt is szeretjük