A Hegyi doktor sztárja irtó sármos 51 évesen: így fest Hans Sigl
Nem csoda, hogy imádják a nők dr. Martin Gruber szerepében Hans Siglt.

a-hegyi-doktor
beauty and style
Top olvasott cikkek

Németországban az egyik legelsöprőbb sikerű sorozat A hegyi doktor volt. A megkapó tiroli táj és az életszerű történet nézők millióit szegezte foteljeikbe a tévé elé.

Az 1992-ben indult széria összesen hat évadot élt meg, befejeztével azonban sok rajongó szívében maradt tátongó űr, ám nem kellett sokáig várniuk, hamarosan jött a folytatás. A hegyi doktor - újra rendel friss köntösben mutatja be a régi történetet, főszereplője terén is újított, dr. Martin Grubert helyezte a középpontba, akit Hans Sigl formál meg.

Hans Sigl így fest 51 évesen

Július 7-én ünnepelte az 51. születésnapját, ám ezt a sármos színész külsejéről aligha állapíthatnánk meg. Jócskán letagadhat a korából, nem csoda, hogy hazájában ostromolják a nők.

hans sigl 1
Fotó: Tristar Media / Getty Images Hungary

Sok edzéssel tartja ilyen jó formában magát, ha végignézünk az Instagram-oldalán láthatjuk, él-hal a különböző sportokért, a  biciklizés a legnagyobb szenvedélye, de nagyon szeret túrázni is.

hans sigl 2
Fotó: Getty Images Hungary

A német sztár nem csak azért néz ki ennyire jól, mert gyakran látogatja a konditermeket, az étkezésre is odafigyel. Fia és felesége biztatására vágott bele a vegetáriánus életmódba, de a szénhidrátokat és az alkoholt is mellőzi az étrendjéből.

Ám szerepéhez nem passzol az izmos alak, a készítők mackósnak képzelik el a doktor figuráját, így a forgatás előtt visszatért a kenyérfélék fogyasztásához. Ez nincs teljesen ínyére, a Bunte magazinnak elárulta, mióta kevésbé figyel az ételekre, csúnyábbnak látja a bőrét.

Így fest ma Tobias Moretti

A Rex felügyelő volt az egyik legnépszerűbb német-osztrák tévésorozat a '90-es években. A műsorban nemcsak a gyönyörű német juhászkutyust, hanem a gazdáit is egy életre a szívükbe zárták a rajongók. Először Tobias Moretti alakította Rex gazdáját, azonban a negyedik évad elején a rajongóknak búcsúznia kellett az általa megformált Richard Moser nyomozótól. Utána Gedeon Burkhard lett az új nyomozó.

Ezt is szeretjük