Hirtelen elhunyt az Álomhajó és a Tetthely gyönyörű színésznője - Súlyos betegség támadta meg
Hannelore Elsner 76 évesen hunyt el.

hannelore-elsner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hannelore Elsner, Németország egyik legendás színésznője vasárnap hunyta le örökre szemeit - tudta meg a német Build lap. A sztár 76 éves volt.

Hannelore Elsnert a rák győzte le

A szomorú hírt a sztár családjának ügyvédje közölte, a közleményében az állt, hogy egy súlyos betegség okozta a halálát. A sztár jó barátnője, Michaela May színésznő így reagált a szomorú hírre.

hannelore elsner picture alliance getty
Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

- Most tudtam meg, végtelenül szomorú vagyok. Tudtam, hogy Hannelore már évek óta küzdött különféle egészségügyi problémákkal. Az utóbbi időszakban már egyáltalán nem volt jó neki, de bátran harcolt a rák ellen - nyilatkozta.

Hozzátette, számára a barátnője igazi inspirációt jelentett, nagyon erős és bátor nő volt.

Hannelore Elsner több mint 200 filmben és sorozatban tűnt fel pályafutása során, a magyar nézők olyan alkotásokban láthatták, mint az Álomhajó, a Tetthely vagy A felügyelőnő című sorozatok. A sztár 70 fölött is aktívan dolgozott, még év elején is kamera előtt állt, ezért is érte váratlanul a német filmipart a halálhíre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük