Megtört vénasszony smink nélkül a válófélben lévő színésznő
Az elgyötört Hannah Waterman szépségápolási szerek nélkül legalább húsz évvel idősebbnek néz ki koránál.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly novemberben mi is beszámoltunk róla, hogy Hannah Waterman öt hónap alatt adott le 15 kiló súlyfelesleget, köszönhetően a tudatos táplálkozásnak és a szigorú edzéseknek. Ezek után az egykor hájas brit színésznőnek 16-os méretű ruháit 6-os méretűekre kellett cserélnie, a róla készült legújabb fotókon azonban korántsem fest valami elbűvölően.

Persze arról szó sincs, hogy az EastEnders című sorozat egykori sztárja visszahízott volna az elmúlt hónapok során. Waterman ennek ellenére borzalmasan nézett ki a közelmúltban, amikor az egyik lesifotós lekapta Észak-Londonban, az egyik próbaterembe tartva.

Néhány hete szakított férjével

A 34 éves sorozatsztár sokkal öregebbnek nézett ki valódi koránál, amiben nagy szerepet játszott az is, hogy smink nélkül hagyta el otthonát. Az amúgy is aggasztó összhatáson tovább rontott a csapzott frizura, arról nem is beszélve, hogy Hannah arca nagyfokú kimerültségről árulkodott.

Ez érthető is, hiszen idén januárban ért véget házassága Ricky Grovesszal, akivel 2006. szeptember 2-án egy vidéki templomban fogadtak egymásnak örök hűséget. Úgy tűnik, a szakítás mindkettejüket nagyon megviselte, ugyanis a beszámolók szerint Groves is padlót fogott felesége elvesztése miatt, és telefonon könyörgött neki, hogy próbálják meg rendbehozni a kapcsolatukat.

Alig ismertek rá

- Nem igazán voltam biztos benne, hogy Hannah az, olyan idősnek nézett ki. Most már szexszimbólumnak kellene lennie, úgy lefogyott. De azt hiszem, aki túl gyorsan szabadul meg a túlsúlytól, annak az arca nem lesz valami szép.

Ráadásul Hannah-t az öltözéke is öregítette – nyilatkozta a Daily Mailnek egy járókelő.

A színésznő ráadásul dohányzott is, pedig tavaly azt nyilatkozta, hogy le akar szokni, mivel tudja, hogy árt a bőrének, ráadásul teljesíteni szeretné a londoni maratont.
Ezt is szeretjük