Bombázóvá koplalta magát a hájas Hannah Waterman

Hannah Waterman, az EastEnders egykori sztárja öt hónapja határozta el, hogy megszabadul súlytöbbletétől.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a brit EastEnders sorozat sztárjai egymás után dobják le feleslegüket, hogy aztán nem sokkal később saját fitnesz-dvd-vel jelentkezzenek a hasonló gondokkal küzdő nézők megsegítésére. Natalie Cassidy 2007-ben fogyott le - bár egy évvel később ismét visszakúsztak testére a rettegett pluszkilók. Jessie Wallace azonban még tartja magát, neki 15 kilótól sikerült megszabadulnia a nyáron.

Lecserélhette a ruhatárát

Most pedig - vagyis egészen pontosan úgy öt hónapja - a 34 éves Hannah Waterman színésznő döntött úgy, hogy bálnásodó testét karcsúbbra cseréli. Bár egy ideje nem volt egészen kibékülve alakjával, végül bikinis fotói láttán szilárdult meg elhatározása.

Fő a fokozatosság

Sőt, azt is tudta már az elejétől, hogy nem szeretne holmi divatos szupergyors diétával karcsúsodni - és aztán visszahízni mindent -, hanem a kitartásra és a fokozatosságra szavazott.

Ennek értelmében étkezési szokásait átalakította: kisebb adagokat fogyasztott egyszerre, valamint lemondott az alkoholról és a kalóriadús rágcsákról.

Ám mindez még nem lett volna elég, hogy mindössze öt hónap alatt leadjon 15 kilót.

Felfogadott hát egy személyi trénert, akivel rendszeresen futott, emellett erősítő gyakorlatokat is végzett.

Látványos eredmény

Az eredmény magáért beszél - hájpárnái eltűntek, dereka pedig újra olyan karcsú, amilyennek szerette volna. A ruhatárát is le kellett cserélnie, hiszen a korábbi 44-es ruhák helyett most már 36-osokra van szüksége.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetesen Waterman, aki 2000 és 2004 között játszotta az EastEndersben Laura Dunn szerepét, sem tudja magában tartani örömét. Így a közeljövőben - csakúgy, mint kolléganői - fitnesz-dvd-t dob piacra, Body Blitz címmel.

De még ezek után sem pihen a babérjain, sikerén felbuzdulva ugyanis máris új célt tűzött ki maga elé.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Tudom, hogy a dohányzás árt a bőrömnek, ezért szeretnék felhagyni vele. Főleg, mivel jövőre már le akarom futni a londoni maratont! - mesélte.
Ezt is szeretjük