Fotó! Smink nélkül nem túl vonzó Halle Berry
Rossz pillanatban kapták le
Halle Berryt két évvel ezelőtt másodszor választották meg a világ legjobb nőjének, de megérdemelte?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry minden szempontból az egyik legellentmondásosabb színésznő Hollywoodban. Vannak, akik szerint gyönyörű és igazán tehetséges, mások viszont azt tartják, Berry csak egy túlértékelt sztárocska, aki nem igazán magas fokon űzi választott mesterségét.


Ez a kettősség sikereiben és bukásaiban is megmutatkozik, hiszen Berry azon sztárok közé tartozik, akik elmondhatják magukról, hogy egyaránt nyertek már Oscart és Arany Málnát is. Előbbit a Szörnyek keringőjéért vehette át, utóbbit pedig A Macskanőért.

2008 legjobb nője lett

Tavaly pedig sokakat meglepett a hír, miszerint az Esquire magazin 2008 legdögösebb nőjének választotta meg az egykori szépségkirálynőt.

- Nem tudom pontosan, mit is jelent ez a dolog, de 43 évesen, nem sokkal az első gyermekem megszületése után azt hiszem, elfogadom – kommentálta viccesen a hírt.

Nem ez az első alkalom, hogy egy férfimagazin őt kiáltja ki a világ legjobb nőjének, 2003-ban ugyanis az FHM már megszavazta neki ezt a megtisztelő titulust.

A könyörületet nem ismerő lesifotósok azonban több alkalommal is lencsevégre kapták smink nélkül a sztárt. Ezeken a képeken jól látszik, hogy a hétköznapi életben már korántsem olyan bombázó Berry, mint ahogyan a vásznon és a magazinok címlapján megismertük.

Ezzel persze semmi baj sincsen, hiszen nem lehet mindenki minden pillanatban tökéletes formában. Az azonban már elég visszataszító tud lenni, amikor a külföldi lapok pellengérre állítják azokat a színésznőket, akik akár csak egyetlen alkalommal merészkedtek az utcára anélkül, hogy előtte kisminkelték volna arcukat.
Ezt is szeretjük