40 fölött is szexi! Bikiniben forgatja új filmjét Halle Berry
Búvároktató lesz
Halle Berryt a minap legújabb filmje forgatásán kapták le bikinifelsőben és testhezálló búvárruhában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a legtöbb nő 40 fölött már nem nagyon szeret bikiniben mutatkozni, a hollywoodi sztárok legtöbbje kínosan ügyel arra, hogy testükön ne látszódjon az idő múlása.

Persze azért akad, akinek a genetika is besegít - mint az augusztusban a 44. életévét betöltő Halle Berrynek, aki simán letagadhatna egy tízest valódi korából, annyira dögös még mindig.

Új filmet forgat

Erről bárki meggyőződhet, aki megnézi az egykori Bond-lányról készült legfrissebb lesifotókat, melyek legújabb filmje forgatásán örökítették meg a dél-afrikai Fóka-sziget egyik öblében.

Bár a bikinialsó helyén viselt testhezálló búvárruha takarja formás lábait és izmos fenekét, azért felsőteste karcsúsága jelzi, a szexi sztármami mindent megtesz azért, hogy jól nézzen ki, hiába töltötte be már a negyedik ikszet.

Még mindig dögös

A Dark Tide című, izgalmasnak ígérkező moziban egyébként a sztár egy Sara nevű búvároktatót alakít, akit kis híján halálra mar egy cápa - az események hatására pedig érthető módon iszonyodni kezd a víztől.

Ám aki jártas a hollywoodi filmek történetszövésében, az sejti, Sarát valami bizonyára mégis arra kényszeríti, hogy szembeszálljon majd félelmével.

Halle Berry a 2007-es A tűz martaléka óta nem jelentkezett újabb filmmel, nemrégiben viszont visszatért a reflektorfénybe. A Frankie and Alice című drámát, melyben egy többszörös személyiséggel rendelkező nőt játszik, már befejezték, az említett Dark Tide várható bemutatása pedig 2011-ben lesz.
Ezt is szeretjük