Az 54 éves Halle Berry félmeztelenül pózolt: elképesztő formában van a színésznő
Halle Berry ötven fölött is fantasztikusan néz ki.

halle berry cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry a világ legszebb nőinek egyike, amikor a '90-es években befutott, egyből szexszimbólumnak kiáltották ki. Nem csoda, hogy a People magazin 2003-ban megválasztotta a leggyönyörűbb embernek.

Augusztus közepén ünnepelte 54. születésnapját, ám ha a friss képeit megnézzük róla, el sem hisszük a korát. Bátran letagadhatna húsz évet, ennek tényét alátámasztja legfrissebb Instagram-posztja.

Halle Berry félmeztelen fotója

Rajongóit egy félmeztelen felvétellel lepte meg, csak egy hófehér nadrág volt rajta, felül viszont semmi. Természetesen a jó ízlés határán belül maradt, a melleit eltakarta a kezeivel. Követői csak ámultak a felvételen.

A képhez az alábbi mondatot fűzte: "Az önszeretet sosem önző dolog."

A színésznő szemmel láthatóan meg van elégedve magával, ám ez nem volt mindig így, tinédzserként komoly önbizalomhiánnyal küzdött, ezt azzal kompenzálta, hogy mindig a tökéletes oldalát mutatta osztálytársainak.

- Már beteges volt, mennyire meg akartam felelni és tetszeni mindenkinek. Én voltam Miss Mindenség, pomponlány, a diákönkormányzat tagja, szerepeltem az újságban, a legjobb tanuló - idézte sorait egy korábbi interjújából a Hello! magazin.

Ironikus módon fiatal felnőtt éveiben is nagyon alacsony volt az önbecsülése - annak ellenére, hogy a világ a lába előtt hevert.

- Azt hiszem, felnőttként is végig az alacsony önbecsülésemmel foglalkoztam, ami mélyen gyökerezett bennem. Gyakran haszontalannak éreztem magam - vallotta be 2010-ben a CNN-nek.

Sabrina Salerno bikinis istennő

A '80-as évek imádott énekesnőjének, Sabrina Salernónak 52 évesen olyan alakja van, mint egy huszonévesnek.

Ezt is szeretjük