Halle Berry szexi fehérneműkben: a kommentelők alig jutottak szóhoz a dögös fotók láttán
Halle Berry dögös fehérneműs fotóin ámulnak a rajongók.

halle-berry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry mindig az egészséges életmód és a sportolás híve volt, éppen ezért nem csoda, hogy 56 évesen is bomba formában feszít a legújabb képein.

A kétgyermekes sztáranyuka irigylésre méltó testalkatán elámultak a rajongói, akik nem tudták szó nélkül hagyni a színésznő dögös megjelenését.

Halle Berry fehérneműs fotója

Az 56 éves színésznő egzotikus szépség, amelyet büszkén mutat meg a közösségi oldalain is. A Macskanő sztárjának bombasztikus alakja van, amelyet a rendszeres sportnak és a tudatos életmódjának köszönhet. Szexi polaroid fényképein falatnyi csipke fehérneműkben pózol.

 „Megosztom veletek ezt a régi tartalmat, amelyet sok szeretettel csupán „The Dottie Body”-nak neveztünk. Dorothy Dandridge minden ruhadarabja - amelyet a menedzsere, Earl Mills ajándékozott nekem - tökéletesen passzol hozzám! Íme egy kis bepillantás ezekkel a polaroid fotókkal a fotózásunk kulisszái mögé. Ha te is szereted Dottie-t, mint én, akkor élvezd!” - írta a képhez a színésznő.

Csinos alakjára csak özönlöttek a kommentek, a rajongók közül volt, aki megjegyezte, hogy bárcsak úgy nézne ki, mint Halle Berry.

 „Bárcsak úgy festenék, mint te! A kedvencem vagy.”

„Úristen, az a test valami hihetetlen! Mindig szuper formában vagy.”

„Annyira dögös, hogy ezt már büntetni kellene!” - olvasható a hozzászólásokban. 

Jennifer Aniston bikinis fotói

Hawaii népszerű városnegyedében, Waikikin örökítették meg Jennifer Anistont, ahogy épp falatnyi bikiniben lazított. A lesifotós több képet készített róla, amelyeket most te is megnézhetsz.

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük