Az 54 éves Halle Berry bikiniben pózolt: bomba alakját a fiatalok is megirigyelhetik
Halle Berry bikinis fotóját imádják a rajongók.

halle berry cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry mindig is a fitt és sportos színésznők közé tartozott, bomba alakját számos filmben megcsodálhatták már a rajongók.

A sztár augusztus 14-én ünnepli 54. születésnapját, ám friss, bikinis fotója láttán bátran letagadhatna húsz évet a korából.

Halle Berry bikiniben

Instagram-oldalára töltött fel egy dögös képet magáról, amit a strandon készítettek róla. A bikinis felvétel rengeteg rajongó tetszését elnyerte, többen elhalmozták dicséretekkel: "Az 54 az új 24, még most is csodálatos nő vagy", "remélem, én is olyan fantasztikusan festek majd 50 felett, mint te, igazi példakép vagy", "ugyanolyan dögös vagy, mint több évtizeddel ezelőtt" - fogalmazták.

Sokat tesz azért, hogy ilyen remek formában maradjon, rendszeresen sportol, a többféle izomcsoportot megmozgató gyakorlatok, a jóga és a boksz a kedvencei, írta meg róla a Harper's Bazaar. Utóbbiról így fogalmazott még 2018-ban Instagram-oldalán.

- A bokszolás az egyik legjobb, ha az egész testedet át akarod mozgatni. Minden izmodra szükséged van közben, és rengeteg kalóriát égetsz el. Elképesztő stresszlevezető, fejleszti a szem-kéz koordinációt, illetve sokkal magabiztosabb és fegyelmezettebb leszel tőle - írta a színésznő, aki több mint tíz éve űzi ezt a sportágat.

Ami az étkezést illeti, miután reggel edz, csak utána eszik, előtte sosem szokott. A ketogén diéta híve.

Thalía bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Thalía bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük