Ilyen fotót még nem láttál György hercegről! Ma egy éves a kis trónörökös
Nézd meg!
György herceg legfrissebb képén is ennivalóan édes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma egyéves a világ talán legnépszerűbb hercege, György herceg. A születésnapjára hatalmas partit szerveztek szülei, melyre minden vendég nyuszis meghívót kapott. Az ünnepségről azonban hiányozni fog a nagypapa, Károly herceg ugyanis külföldön tartózkodik feleségével. Amikor Vilmos herceg egyéves születésnapja volt, Károly akkor is távol volt, és csak 20 nap múlva köszöntötte fel elsőszülöttjét.

Talán éppen ezért is Katalin hercegnő és Vilmos herceg már jó előre egyeztetett a palotával, hogy semmi esetre sem hajlandóak távol lenni a kicsitől. Sőt, még ünnepi fotókat is készítettek egy lepkeházban, amelyek közül az egyiken György herceg először sétált egyedül. Ahogy a fotós a People magazinnak nyilatkozott, a kicsi nagyon fürge, most már teljesen egyedül futkos, és önfeledten kacag is közben. Nézd meg a kis trónörökös legcukibb fotóit!

Képeken a 15 legszebb ruhája

Katalin hercegnőt sokan Dianához hasonlítják, mind lelkületében, mind az emberekre gyakorolt hatása miatt. Azt mindenképpen kijelenthetjük, hogy a fiatal hercegnő máris divatikonnak számít, ruháinak másait úgy elkapkodják, mint a cukrot. Neked melyik ruhája tetszik a legjobban?

Ezt is szeretjük