Ma 7 éves György herceg: Katalin irtó cuki képet készített a szülinaposról

György herceg július 22-én ünnepli születésnapját.

györgy-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges nap a mai Vilmos herceg és Katalin hercegné számára, ugyanis elsőszülött gyermekük, György herceg ma ünnepli születésnapját.

Ma van György herceg születésnapja

A királyi családban hagyománynak számít, hogy a szülinapos előkelőségekről egy friss portréfotót jelentetnek meg. Györgynél sem volt másképp, a kis hercegről édesanyja, Katalin egy nagyon aranyos, mosolygós felvételt készített. Köztudott, hogy Cambridge hercegnéjének a fotózás a hobbija, családját számtalan alkalommal megörökítette az elmúlt években. A Kensington Royal Instagram-oldalán az új felvétel alá percről percre érkeznek a gratulációk és a köszöntések.

"Boldog születésnapot a kis hercegnek, aki évekkel ezelőtt belopta magát a szívünkbe! El sem hiszem, hogy már hétéves!", "Imádni való ez a gyerkőc, évről évre egyre jobban hasonlít az édesapjára.", "Milyen gyorsan megnőtt, még mindig emlékszem arra az időszakra, amikor alig vártam, hogy megszülessen, és persze az a pillanat is megvan, amikor a szülei kiálltak vele a kórház előtt, hogy először megmutassák őt a világnak." - fogalmazták a kommentelők.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyfiú György herceg.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük