Ma 7 éves György herceg: Katalin irtó cuki képet készített a szülinaposról
György herceg július 22-én ünnepli születésnapját.

györgy-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges nap a mai Vilmos herceg és Katalin hercegné számára, ugyanis elsőszülött gyermekük, György herceg ma ünnepli születésnapját.

Ma van György herceg születésnapja

A királyi családban hagyománynak számít, hogy a szülinapos előkelőségekről egy friss portréfotót jelentetnek meg. Györgynél sem volt másképp, a kis hercegről édesanyja, Katalin egy nagyon aranyos, mosolygós felvételt készített. Köztudott, hogy Cambridge hercegnéjének a fotózás a hobbija, családját számtalan alkalommal megörökítette az elmúlt években. A Kensington Royal Instagram-oldalán az új felvétel alá percről percre érkeznek a gratulációk és a köszöntések.

"Boldog születésnapot a kis hercegnek, aki évekkel ezelőtt belopta magát a szívünkbe! El sem hiszem, hogy már hétéves!", "Imádni való ez a gyerkőc, évről évre egyre jobban hasonlít az édesapjára.", "Milyen gyorsan megnőtt, még mindig emlékszem arra az időszakra, amikor alig vártam, hogy megszülessen, és persze az a pillanat is megvan, amikor a szülei kiálltak vele a kórház előtt, hogy először megmutassák őt a világnak." - fogalmazták a kommentelők.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyfiú György herceg.

Ezt is szeretjük