György herceg porcelánokat tört össze a búcsúban - Nagyon büszke volt magára
A kis herceg nagyon élvezte a búcsút a nagymamájáékkal.

gyorgy-herceg-bucsuban-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

György herceget igazán eleven és huncut kisfiúként ismertük meg, játékos kedve pedig az évek során egyáltalán nem csökkent. Sőt, a csínytevéseihez még egy állandó társat is kapott kishúga, Charlotte hercegnő személyében, aki legalább olyan vagány, mint a bátyó.

Búcsúban játszadozott a testvérpár

Amíg Katalin hercegné és Vilmos herceg Wimbledonban nézték a teniszbajnokságot, addig a kis hercegre és hercegnőre a nagyszüleik, Carole és Michael Middleton vigyáztak. Szerencsére a Bucklebury-i házuk környékén éppen egy búcsúszerű, nyári rendezvény zajlott, így evidens volt, hogy a kicsiket is megismertetik azzal, milyen jó móka ez.

A hercegi csemeték természetesen most is ellopták a show-t a közvetlenségükkel és a cukiságukkal. Örömmel játszottak a helybéli gyerkőcökkel, és alig lehetett őket kiimádkozni az ugrálóvárból. György herceg kipróbálta magát egy porcelántörő játékban is, melyben csészéket és tányérokat kell eltalálni labdával. A kis trónörökös remekül teljesített, ügyesen tört-zúzott a standnál.

A People magazinnak egy helybéli is beszámolt a gyerekek látogatásáról:

- Annyira jól érezték magukat, látszott, mennyire élvezik a sok játékot és játszópajtást. György igazán ügyes volt a csészetörésben, láthatóan nagyon büszke is volt magára.

Charlotte pedig nagyon közvetlen és barátságos volt, mindenkinek köszönt. A bátyja már kevésbé foglalkozott a formalitásokkal, ide-oda rohangált a vele egykorú fiúkkal és lányokkal. Nagyon édes gyerkőcök - nyilatkozta a lapnak az esemény egyik résztvevője.

Közös fotón Katalin és Meghan gyerekei

Vilmos és Harry pólómeccsére mindkét hercegné kilátogatott, és nagy meglepetésre az összes gyermeküket magukkal vitték - nézd meg a négy tündéri hercegi csemetét: Györgyöt, Charlotte-ot, Lajost és Archie-t!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük