György herceg kínos helyzetbe hozta az apját: Vilmos így mesélt a kellemetlen szituációról
György herceg nem értett egy pajkosabb felnőttviccet.

györgy cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan szülő, aki ne kapott volna még kellemetlen kérdést a gyermekétől. Ezek a pillanatok teljesen természetesek, hiszen a kicsik kíváncsiságuknál fogva mindenről tudni akarnak. 

Persze vannak olyan témakörök, amikhez még kicsit érniük kell, ám ha ezekkel kapcsolatban kérdeznek be a lurkók, tudnak kellemetlen pillanatokat okozni a szülőknek, a legutóbb Vilmos herceg is így járt György herceggel.

György herceg így hozta kínos helyzetbe az apját

Cambridge hercege és családja péntek este a London Palladium Színházba voltak hivatalosak, ugyanis őket is meghívták a Pantoland at the Palladium nevű előadásra. Bár a darabot úgy írták meg, hogy a kiskorúak is élvezhessék, ám voltak benne olyan poénok, amiket csak az idősebbek értettek meg.

GettyImages-1230070805 (1)
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A hétéves trónörökös a darab nézése közben nem értette, hogy egy jelenetnél miért nevetnek a felnőttek, így megkérdezte az apját, amivel okozott neki kellemetlen pillanatokat.

- Vilmos bejött hozzánk a backstage-be, ahol mindnyájunkat megnevettetett. Elmesélte, hogy a legidősebb fia ártatlanul érdeklődött afelől, hogy miért nevet mindenki Julian Clary egyik pajkosabb viccén - fogalmazta Nigel Havers, a darab egyik szereplője a The Daily Mailnek írt esszéjében.

GettyImages-1230070381
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

 - Azt mondta nekünk, hogy eltarthat egy darabig, mire kimagyarázza magát ebből a helyzetből - tette hozzá a színész.

Hogy pontosan melyik poént nem értette György, arról nem esett szó. Ez a jelenség persze nem új keletű dolog, felnőttvicceket az elmúlt évtizedekben számtalan rajzfilmben rejtettek el a készítők, erre kiváló példa a Shrek vagy a Spongyabob Kockanadrág.

Ilyen szépen kiöltözött az egész család

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elegánsan mentek színházban Katalinék és a gyerekek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük