Hatalmas szerelem volt az övék! 11 év után most mégis elválik férjétől Gwyneth Paltrow
A színésznő beadta a válási papírokat a bíróságra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már napok óta pletykálták, most a BBC is megerősítette, hogy Gwyneth Paltrow és Chris Martin április 20-án, hétfőn a Los Angeles-i bíróságra beadták a válási papírokat.

Az iratok szerint a 42 éves színésznő kibékíthetetlen ellentétre hivatkozik, két közös gyermekükről, Apple-ről és Mosesről pedig közösen szeretnének gondoskodni, és a válási eljárással járó ügyvédi költségeket is megfelezik.

Az Oscar-díjas színésznő 2002-ben jött össze a Coldplay zenekar frontemberével, majd egy évvel később egy titkos ceremónián mondták ki az igent, napokkal azt követően, hogy kiderült, Paltrow babát vár.

Ritkán mutatkoztak együtt

11 évig tartó házasságuk alatt ritkán lehetett őket együtt látni, a különféle sztáros eseményekre sem kísérték el egymást, így többször is felröppent, hogy szakítottak, de ezt a sztárpár mindig cáfolta.

Végül 2014 márciusában jelentették be, hogy vége a házasságuknak - Gwyneth Paltrow saját életmódblogján, a Goopon osztotta meg a hírt a világgal, aznap össze is omlott a weboldala a terheléstől.

- Arra az elhatározásra jutottunk, hogy bár nagyon szeretjük egymást, elválnak útjaink. Az elmúlt egy évben keményen dolgoztunk azon, részben együtt, részben külön-külön, hogy kiderüljön, van-e még közös jövőnk. Ugyanakkor továbbra és örökké egy család leszünk, és több szempontból most közelebb állunk egymáshoz, mint amikor még együtt voltunk - állt a közleményében.

Azóta mindketten találtak párt maguknak: Chris Martin Jennifer Lawrence színésznővel jött össze, Gwyneth Paltrow pedig egy tévés rendező-producerrel, Brad Falchukkal.

Ezt is szeretjük