Szinte kibuggyannak a törékeny Gwyneth Paltrow mellei
Ismét furcsa ruhaválasztásával hívta fel magára a figyelmet Brad Pitt exe, Gwyneth Paltrow.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow régebben maga volt a visszafogott tökéletesség, legalábbis a ruházatát tekintve. Decens smink, egyszerű, de döglesztő ruha, nemesi megjelenés jellemezték az Oscar-díjas színésznőt.

Inkább felvehetne egy melltartót

Mostanában azonban mintha nem találná az összhangot – talán nincs szíve azt mondani egy-egy lelkes tervezőnek, hogy ezentúl nem hordja a kollekcióját, vagy esetleg kebelbarátnője, Madonna válási procedúrája zökkenti ki, nem tudni.

Mindenesetre valami történhetett Gwyneth háza táján, mert rövid időn belül nem ez az első alkalom, hogy furcsa öltözékével hívja fel magára a figyelmet.

Nem jeleskedik divatból

Nemrég bizarr, fordított ruhája és azon átlátszó fehérneműje keltett megdöbbenést, most pedig ez a bizonyos fehér koktélruha.

Igazából nem is a ruhával volt a nagyobb baj, inkább azzal, hogy úgy tűnt, mintha a mosásban összement volna – vagy esetleg Paltrow kisasszony szedett fel néhány kilót?

Merhogy dekoltázstájékon sehogy sem akart passzolni: amit megemelnie kellett volna, azt összenyomta, amit meg takarni, azt kidomborította.

A kétgyermekes anyuka azonban, ahogy lelkesen cseverészett a többi illusztris vendéggel, láthatólag nem volt tudatában annak, hogy kinézete hagy némi kívánnivalót maga után.

Valaki igazán vehetne már neki néhány lámpát, meg egy méretes tükröt, csak úgy, a biztonság kedvéért.

Ezt is szeretjük