Ítélet született Gwyneth Paltrow cserbenhagyásos síbalesete ügyében: ki nem találod, hány dolláros kártérítést kapott

Gwyneth Paltrow cserbenhagyásos síbalesete ügyében ítéletet hozott a bíróság.

GettyImages-1249993758
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow cserbenhagyásos síbalesete ügyében megszületett az ítélet március 30-án, írta meg a BBC.

Azzal vádolták, hogy 2016-ban nekiütközött síelés közben egy férfinak, Terry Sandersonnak, a színésznő azonban segítségnyújtás helyett faképnél hagytaA felperesnek agysérülése lett, négy bordája is eltört, illetve más súlyos sérüléseket is szerzett. Ezzel szemben Paltrow azt állította, hogy pont Sanderson csapódott neki.

Gwyneth Paltrow síbalesete ügyében ítélet született

Sanderson 300 ezer dolláros kártérítést követelt a színésznőtől, amiért életre szóló sérüléseket szenvedett a síbaleset következtében, ám végül a bíróság nem neki adott igazat. Az esküdtszék szerint a 76 éves nyugdíjas volt valójában a hibás, és ő okozta a balesetet, nem pedig az Oscar-díjas sztár.

GettyImages-1250009128
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Paltrow is a március 21-e óta tartó tárgyalássorozat alatt azt vallotta, hogy nem ő volt a hibás, hanem pont a férfi ütközött neki a pályán. Sőt, állítása szerint az úr még bocsánatot is kért tőle, amiért nekiment. Pont emiatt viszontkeresetet nyújtott be, és szimbolikus kártérítést, azaz egy dollárt követelt Sandersontól, amit végül meg is ítélt neki a bíróság.

Paltrow ügyvédei rávilágítottak arra, hogy Sanderson a 2016-os baleset után Dél-Amerikába, Európába és Marokkóba is elutazott, ezzel is bizonyítva, hogy olyan komoly egészségügyi gondjai nem lehettek. Azzal vádolták a férfit, hogy megpróbálta kihasználni az ügyfelüket, és hasznot akart húzni a hírnevéből. Állítólag nem sokkal a baleset után küldött lányainak egy e-mailt, amelyben úgy fogalmazott magáról, hogy "híres vagyok".

GettyImages-1249993424
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Paltrow kifejezéstelen arccal hallgatta végig az ítéletet, mielőtt elhagyta volna a tárgyalótermet, odasétált Sandersonhoz, hogy minden jót kívánjon neki.

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt emiatt mentek szét

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow szerelme és jegyessége valójában ezért ért véget.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük