A Trónok harca csúnyácska Brienne-je volt - Szexi, fehérneműs fotók készültek Gwendoline Christie-ről

A Tarth-i Brienne-t alakító színésznő megmutatta dögösebb oldalát.

gwendoline-christie-fehernemus-fotok-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Trónok harca sorozatban számos gyönyörű nő szerepelt, Tarth-i Brienne azonban nem tartozott közéjük - ő jobban szeretett férfiasan kinézni és lovagpáncélba bújni, mint szoknyában bájologni a nagyurak előtt. Az őt alakító Gwendoline Christie a valóságban azonban gyönyörű nő, aki nagyon is szívesen mutatja meg a nőies oldalát.

Így néz ki fehérneműben

A GQ magazin készített néhány erotikus töltetű fotót a színésznőről, melyeken áttetsző csipkefűzőben és fekete, bőrbetétekkel feldobott szaténkesztyűkben pózol. A 191 centis színésznő nagyon sokáig küzdött a külsejével, ugyanis gyerekkora óta kilógott a sorból, és úgy érezte, hogy nem fogadja be a társadalom így, ahogy van.

- Fiatalabb koromban a divat segítségével próbáltam átalakulni. Ha felveszel egy teljesen más stílusú ruhadarabot, valahogy te is megváltozol. Más energiát árasztasz, más érzelmeket közvetítesz, mintha más ember lennél. Sokan sokféleképpen reagáltak a magasságomra - sokan elég extrém módon adták a tudtomra, hogy más vagyok, mint a többiek.

Szóval két lehetőségem volt. Küzdök azért, hogy elfogadjanak így, vagy egy életre rosszul érzem magam, mert más vagyok. Megszoksz vagy megszöksz, ahogy mondják. Választanom kellett. Szégyenben élek, amiért nem úgy nézek ki, ahogy a társadalom elvárja, vagy büszke leszek arra, amim van. Ahogy az idő telik, egyre inkább ráeszmélek, hogy halandó vagyok, és szeretném teljes egészében kiélvezni az időt önmagammal úgy, ahogy vagyok.

Rengetegen kerestek fel azzal, hogy sokat jelent nekik, hogy végre az ilyen típusú nők is reprezentálva vannak a médiában, mint én - és még sokan mások. 2011-ben még remélni sem mertem volna, hogy egyszer egy olyan külsejű nő, mint én, bekerül a hollywoodi berkekbe. Szóval az, hogy Brienne karaktere egyáltalán megszületett... egy hatalmas váó - nyilatkozta a GQ-ban.

Gwendoline Christie-t idén Emmy-díjra jelölték a fantasysorozatban nyújtott alakításáért. Érdekesség, hogy ő maga küldte be a nevezését a nívós díjra, az HBO ugyanis nem tartotta esélyesnek - ő mégis beküldte a jelentkezési lapot, a bizottság pedig érdemesnek találta arra, hogy a jelöltek között legyen.

A csatorna mellesleg nagyon mellényúlt, hiszen rajta kívül a meglehetősen megosztó Theon Greyjoyt alakító Alfie Allen és a Melisandre, vörös papnő szerepében tetszelgő Carice van Houten is saját magát jelöltette, és ők is felkerültek a listára.

- Egész életemben egy ilyen szerepre vártam, úgy érzem, semmi más nincs, amiben így kiteljesedhetnék, mint Brienne karakterében. Szomorú, mert most úgy kell leélnem az életem, hogy megtaláltam a tökéletes szerepet, és nem játszhatom el többé. Ez az első felvétel óta bennem van, próbáltam felkészíteni magam a gyászra. Brienne az első perctől kezdve reményt adott nekem, és rengeteg tapasztalatot szereztem általa - nyilatkozta a magazinban.

A Trónok harca karakterei a filmvásznon és a valóságban

Ahogy Brienne, úgy sokan mások nem is hasonlítanak filmbeli alteregójukra - nézd meg a fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük