A Trónok harca csúnyácska Brienne-je volt - Szexi pucérruhában jelent meg a premieren

Gwendoline Christie egy különleges illúzióruhában jelent meg.

gwendoline-christie-pucerruha-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Trónok harca című sorozat szépséges színésznői között kakukktojásnak számított Tarth-i Brienne, a hűséges lovagnő, aki nem a külsejével, hanem a kardvívó képességével tűnt ki a többiek közül. Mivel a karaktere igazán fiús, az őt alakító Gwendoline Christie összes létező nőies vonását igyekeztek elfedni, így a legtöbben azt sem tudják, milyen szép nő a valóságban.

Ilyen dögös volt a premieren

A színésznő legutóbb a The Personal History Of David Copperfield című film premierén jelent meg, melyet a BFI londoni filmfesztivál nyitóestjén vetítettek le a résztvevőknek. A sorozat befejezése óta Christie igyekszik minél stílusosabb és figyelemfelkeltőbb darabokba bújni a rendezvényeken, tegnap pedig különösen kitett magáért.

A sztár egy Iris van Herpen tervezte illúzióruhában jelent meg a vörös szőnyeges eseményen, amiben úgy tűnt, mintha nem viselne mást, csupán néhány stratégiai pontokat jól fedő papírcsíkot, amik éppen most jöttek ki az iratmegsemmisítőből. A pucérruha igazán dögösen állt rajta, bár a rajongókat kicsit meglepte, hiszen korábban ilyen merész darabot még sosem vett fel.

gwendoline-christie-pucerruha-1
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

A fiatal, dán tervezőnő híres eklektikus stílusáról és a geometriai formák szeretetéről, ami ezen a darabon is jól látható. A kreáció egyébként a dizájner idei, őszi-téli kollekciójából származik. A The Guardian magazinban mesélt arról, miért visel ehhez hasonló, extravagáns darabokat.

- Mindig is különlegesnek találtam az ilyesfajta ruhákat. Ezekben élőnek és sokkal inkább önmagadnak érzed magad, mint bármi másban. Ezekben nem akarok kisebb lenni, kevesebb helyet foglalni - éppen ellenkezőleg! Büszkén beragyogom bennük a termet. Sosem az érdekelt, mi a normális, ami valószínűleg a méretemből fakad. 195 centi magas vagyok lapos talpú cipőben.

Régen rosszul éreztem magam a magasságom miatt, de ma már egyáltalán nem zavar. Ez vagyok én, és jól érzem magam a bőrömben. Brienne karakterét is ezért imádom. Az elején féltem, hogy nem fogják kedvelni, mert nem éppen egy csinos, vonzó női karakter, de szerencsére az emberek meglátták benne azt, ami igazán lényeges. És ennek mérhetetlenül örülök - mesélte a lapban.

Képeken a legszexibb pucérruhák

Beyoncé, Rihanna, Jennifer Lopez - szinte minden dögös híresség bevállalta már a pucérruhát. Nézd meg a legszexibb darabokat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük