Beyoncé szinte meztelenül érkezett a gálára - Képeken a 6 legmerészebb pucérruha az elmúlt évekből

Képeken a sztárok legmerészebb ruhakölteményei.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pucérruha a hollywoodi díjátadók egyik kedvenc viselete lett az elmúlt években: még a legnagyobb hírességek is behódoltak a merész divathóbortnak, ami nem sokat rejt el a milliók által hőn áhított idomaikból - és ami alatt sokszor még fehérneműt sem viselnek.

Képeken a legmerészebb pucérruhák

Jennifer Lopez a pucérruhák koronázatlan királynője, ehhez kétség sem fér, hiszen az évek során számtalanszor láthattuk őt átlátszó darabokban, azonban rajta kívül is rengeteg híresség hódított már fantáziára nem sokat bízó, teljesen áttetsző, szinte a teljes meztelenség hatását keltő szettekben. Nézd meg, hogy viselték ezeket az extravagáns stílusú ruhákat a sztárok: Beyoncé, J.Lo, Miley Cyrus, Rihanna, Rose McGowan vagy Rita Ora!

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük