Durván lefogyott a kétgyermekes Gwen Stefani
Gwen Stefani megszabadult felesleges kilóitól, ám hogy ennek mi áll a hátterében, egyelőre nem lehet tudni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwen Stefanit a közelmúltban kapták lencsevégre, a róla készült képek pedig alaposan megdöbbentették rajongóit.

Balra Gwen Stefani két hónapja, jobbra a közelmúltban

A 39 éves amerikai énekesnő ugyanis az elmúlt egy-két hónap alatt meglehetősen lefogyott, ami természetesen azonnal okot adott a különféle találgatásokra.

Egyes vélemények szerint a popsztár csak komolyabb diétába fogott, mások szerint viszont elképzelhető, hogy Stefani titokban étkezési zavarral küzd.

Kimerült, mert túlvállalta magát

Érdemes összehasonlítani a mostani képet azzal a fotóval, ami két hónappal ezelőtt készült róla vancouveri koncertjén.

Ez utóbbin Stefani kifejezetten husi karokkal büszkélkedhet, a mostani felvételen pedig egyértelműen látszik, hogy a zsírpárnák nyomtalanul felszívódtak.

Az énekesnő egyelőre nem nyilatkozott titokzatos fogyásának okairól, ám azt bevallotta, hogy a sok munka és az anyaság alaposan megterheli.

A No Doubt ugyanis ötéves szünet után újra összeállt egy turné kedvéért, Stefani pedig sokat küszködik, hogy megtalálja az egyensúlyt az anyaság és a hivatás között, adta hírül a Contactmusic.

Rengeteget dolgozik

A slágergyáros hölgy a No Doubt átmeneti hallgatása alatt sem tétlenkedett. Megjelentetett két szólólemezt, útjára indította az L.A.M.B. nevezetű divatmárkát, arról nem is beszélve, hogy két gyermeknek adott életet: Kingston James 2006 májusában, Zuma pedig 2008 augusztusában született.

- Kimerültem. Nem fogok hazudni, a gyerekek, a banda, a felvételek, a turné, a ruhatervezés mind-mind sok energiámat emésztik fel.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Persze nagyon hálás vagyok, amiért ennyi mindennel foglalkozhatok – vallotta be őszintén a sztár, és hozzátette, hogy a turné alatt lassan halad a No Doubt új lemezén megjelenő dalok írásával.
Ezt is szeretjük