Lifegő fütykössel kocogott a bekattant Steve Guttenberg
Steve Guttenberg egyáltalán nem szégyellte himbilimbiző férfiasságát és pucér hátsóját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Guttenberg neve bizonyára ismerős azoknak, akik jártasak a nyolcvanas évek habkönnyű vígjátékaiban.

A színházi színészként induló sztár a hetvenes évek végén forgatta első filmjeit, majd ezek sikere kapcsán jutott be olyan produkciókhoz, mint a Rendőrakadémia, a Selyemgubó vagy a Három férfi és egy mózeskosár.

A mosolygós, huncut arcú Guttenberg sokak kedvencévé vált vígjátéki szerepeiben, így aztán kevesebben értették, miért próbálkozott másféle karakterek megformálásával is.

Persze érthető, hogy egy idő után unalmasnak találta a vicces figurákat, ezért kétségbeesetten próbálkozott kitörni a skatulyából, hol egy horrorfilmmel, hol pedig drámával.

Nem viseli jól a kudarcokat

Akárhogy is, a kilencvenes évek óta hiába is ácsingózik mozis szerepre, csupán különféle tévéfilmekben jutott lehetőséghez, bár a legújabb hírek szerint Jessica Simpson és Vivica A. Fox oldalán lesz majd látható a Major Movie Star című komédiában.

Kérdéses persze, hogy az immáron ötven éves sztárnak tényleg szüksége van-e arra, hogy bugyuta filmecskékkel emlékeztesse egykori rajongóit: Hé, fiúk-lányok, még mindig itt vagyok! Mert tény, hogy mostanában inkább jótékonykodása, valamint botrányos magánéleti szereplései miatt kerül a címlapokra, nem pedig filmjei végett. Korábban előkerültek olyan fotók, melyeken dühödt bikaként támadt a paparazzókra, most pedig egy bizarr parkbéli kocogással borzolja a kedélyeket.

A felvételen Guttenberg alsónadrág nélkül rohangál, és ugyan valószínűleg megrendezett jelenetről van szó, az nem kisebbíti a botrányt, hogy mindenki előtt pucéran mutatkozott.

Úgy tűnik, nagyon büszke férfiasságára a színész, hiszen már egy májusi interjújában, amikor Howard Stern vendége volt, is arról vallott, mennyire magabiztossá teszi, hogy 25,4 cm-es szerszámmal áldotta meg a sors.Lehet, hogy esetleg valami erotikusabb produkcióval kellene előrukkolnia, akkor biztosan szerezne jónéhány rajongót.
Ezt is szeretjük