Azt sem tudtuk, hogy terhes volt: a színésznő titokban kisfiúnak adott életet
Kilenc hónapon át sikerült titokban tartania a terhességét Greta Gerwignek.

greta-gerwig-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 35 éves Greta Gerwig színésznőként és forgatókönyvíróként is elismert: tavaly két Oscar-díjra jelölték a Lady Bird című filmjéért, de olyan alkotásokban is szerepelt, mint a Csak szexre kellesz, az Arthur, a legjobb parti vagy a Rómának szeretettel.

Titokban kisbabája született

Gerwig már 2011 óta él boldog párkapcsolatban Noah Baumbach rendezővel. Házasság egyelőre nincs porondon, ennek ellenére fantasztikus örömhírt jelentettek be a rajongóknak: titokban megszületett első közös kisbabájuk.

Baumbachnak már van egy fia a korábbi házasságából, a 9 éves Romer. Most újabb kisfiúnak örülhet, ugyanis a pár megerősítette, hogy a színésznő is kisfiúnak adott életet. A gólyahírt hatalmas titokként kezelték, senki nem tudta, hogy Gerwig édesanya lesz. Olyan jól titkolta a kismamaságát, hogy csupán tegnap buktak le, amikor a kórházból távoztak a csecsemővel.

Egyelőre többet nem árultak el az újszülött picurról, csupán annyit, hogy az édesanya és kisfia is remekül vannak, azonban még a nevét sem voltak hajlandóak megmondani a People magazinnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük