Richard Gere 69 évesen ismét apa lett - Fiatal felesége kisfiút szült neki

Végre megszületett a sztárpár kisbabája.

richard-gere-alejandra-silva-baba-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt osztott meg Richard Gere és Alejandra Silva a spanyol Hola! magazinban: közölték, hogy néhány nappal ezelőtt megszületett a kisbabájuk.

69 évesen lett újra apa

A sztárpár egyelőre nem jelentette be a pici nevét, csak annyit árultak el, hogy kisfiuk született, és a baba és édesanyja is nagyon jól vannak. A rajongók már nagyon várták a picur születését, ugyanis szeptemberben derült ki, hogy a 36 éves Alejandra várandós - és már akkor aranyos kis babapocakkal büszkélkedett. Akkor egy fotóval tudatta a gólyahírt, melyen a dalai láma éppen megáldja őt és a szíve alatt hordott gyermekét:

- Néhány pillanattal ezelőtt megkaptam a legnagyobb áldást ennek a kis csodának, aki hamarosan világra jön. Addig nem akartuk bejelenteni a jó hírt, amíg nem mondtuk el a dalai lámának" - írta még szeptemberben az Instagram-oldalára kitett fotó alá.

Egyébként egyikük sem először vállalkozik a szülői feladatkörre: a spanyol újságírónőnek már van egy hétéves fia, Albert, aki még az előző házassága alatt született, 2012-ben. Richard Gere-nek is van 18 éves fia, Homer, így az újszülöttel együtt három fiúgyermekkel büszkélkedhetnek.

A pár 2014 óta van együtt, 2018 tavaszán, a sztár New York-i otthonában mondták ki a boldogító igent. Sokan nem hittek a szerelmükben a nagy korkülönbség miatt, ők azonban úgy vélik, hogy a kor csak egy szám, és őket az ég is egymásnak teremtette.

- Én vagyok a világ legboldogabb férfija, és hogy is ne lennék az? Egy gyönyörű nőt vettem el, aki ráadásul okos, érzékeny, segítőkész, vicces, türelmes, képes megbocsátani, és remek szakács - ő csinálja a világ legjobb salátáit. Alejandra meditál, vegetáriánus, csodálatos édesanya, angyali érintéssel bír, és Spanyolországból származik, ami a királyok és királynők földje, Cervantesé és Bunuelé. Ennél jobb nem is lehetne - lelkendezett korábban kedveséről a Micsoda nő! színésze a People magazinnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük