Tegnap volt utoljára képernyőn! Ezért hagyta ott a sorozatot 11 év után az egyik főszereplő
Az egyik főszereplő távozott A Grace klinika csapatából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Grace klinika csütörtöki adása valóságos sokként érte az amerikai nézők egy részét: egy közkedvelt főszereplőtől kellett búcsúzniuk, immáron végleg. (A cikk spoilert tartalmaz!)

Aki pedig otthagyta az orvosi szériát, az nem más, mint dr. Derek Shepherd megformálója, Patrick Dempsey, aki a kezdetektől egészen mostanáig az állandó szereplők között volt.

Távozása azért is meglepő, mert a szerződése eredetileg a 12. évad végéig szólt volna, bár már korábban is pletykálták, hogy szívesen evezne új vizekre. Ezért is hozták be néhány hónapja azt a szálat, hogy a karakter elfogadott egy állást Washingtonban.

Természetes folyamat volt

Mint ahogy Patrick Dempsey az Entertaintment Weeklynek adott interjújában elmondta, közösen döntöttek úgy az alkotókkal, hogy dr. Shepherdnek ideje mennie.

- Valahogy olyan gyorsan történtek az események, egyszer csak úgy éreztük, eljött az idő. De nagyon természetes módon alakult így, nem volt semmi kényszer. Még arra sem emlékszem, mikor jutottunk el idáig, talán februárban vagy márciusban - idézte fel.

Persze minden sorozatban történnek hasonlók, ám dr. Shepherd váratlan kiírásán azért háborodtak fel leginkább a rajongók, mert sokan egy fél nappal előbb megtudták, mi lesz kedvencükkel - mégpedig pontosan az EW magazin jóvoltából.

Előre tudták a nézők, mi történik

Az Entertaintment Weekly nyomtatott száma ugyanis tévedésből már csütörtök reggel az előfizetőknél landolt, benne a terjedelmes interjúval, ami lényegében Dempsey karakterének végzetéről és az odáig való eljutásról, illetve A Grace klinikában töltött 11 év lezárásáról szólt.

Ráadásul a közösségi oldalakon futótűzként terjedt a hír, volt, aki a nyitott magazint is lefotózta az ominózus cikkel.

Így végül még többekhez eljutott az információ, hogy dr. Shepherd elhagyja a klinikát, még mielőtt láthatták volna a csütörtök esti - amúgy váratlan izgalmakkal és feszültséggel teli - epizódot.

Az Entertaintment Weekly tegnap a Varietynek juttatta el közleményét, amelyben sajnálatukat fejezték ki, hogy a rajongók a magazinnak köszönhetően előbb tudták meg, mi történik kedvencükkel, ugyanakkor hangsúlyozták, számukra fontos, hogy előfizetőiket exkluzív cikkekkel lássák el, és mindenről ők értesüljenek először.

Sztárok, akik 2015-ben szakítottak

Patrick Dempsey-nek úgy tűnik, ez az év a változásokról szól - januárban kiderült, hogy 15 év után elválik feleségétől. Nem ő az egyetlen, aki idén szakított, nézd meg a képes összeállítást!

Ezt is szeretjük