Gordon Ramsay borzasztóan néz ki friss fotóin - Alig ismertük fel a sztárséfet
Rendesen átalakították a sztárszakácsot.

gordon-ramsay-elmaszkirozva-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár nem hollywoodi színész, Gordon Ramsay arcát mindenki ismeri. A sztárséf híres remek főztjéről és nyers stílusáról - nem kíméli a lusta, higiéniára fittyet hányó étteremvezetőket.

Ismét beépül

Sorozata, A pokol konyhája legújabb évadában ismét leleplezi a gondatlan étkezdei dolgozókat, először beépülve, elmaszkírozva rendel az ételeikből, majd másnap már Gordon Ramsay-ként tér vissza, és elmondja, mi nem tetszett a titkos látogatása során. Aztán persze jön a kiabálás és a könnyek, de a végén működő, remek éttermet varázsol a csőd szélére került étkezdékből.

A legújabb évad előzetesében már leközöltek néhány fotót, melyeken a sztárszakács elmaszkírozva látható. Talán még a saját anyja is alig ismerne rá a séfre, annyira megváltoztatták a külsejét - csupán a jellegzetes homlokráncairól mondanánk meg, hogy ő az.

gordon-ramsay-pokol-konyhaja-elmaszkirozva-nagy
Fotó: Northfoto

Gordon egyébként a Masterchef Juniorban is zsűrizik, azonban a szárnyaikat bontogató kis szakácsokkal egyáltalán nem úgy beszél, mint a durva hibákat vétő séfekkel: mindig van hozzájuk egy kedves szava, segít nekik, sőt, meg is öleli őket, ha elkeserednek egy rosszabbul sikerült fogás miatt.

Nem mintha a rajongókat zavarná a durvasága: a Twitteren százával írnak neki, hogy szólja le az általuk készített - többnyire rémesen festő - ételeket. Gordon általában teljesíti a kérést: különös humorával szebbé teszi a rajongók napját.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük