Megszületett Gordon Ramsay 5. gyereke - Tündéri fotót posztolt a kisfiáról
Már a csöppség nevét is elárulta a sztárséf.

gordon-ramsay-otodik-baba-megszuletett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Óriási örömhírt jelentett be Gordon Ramsay: feleségével, Tanával megszületett az ötödik gyermekük, aki az Oscar James Ramsay nevet kapta.

Ilyen aranyos a picur

A sztárséf nem rejtegette sokáig a picit, már fotókat is posztolt róla a közösségi oldalán, amiket nem is akármilyen képaláírással tett ki: "Három BAFTA- és egy Emmy-díj után végre megérkezett az Oscar is" - írta viccesen. Azért a hivatalos bejelentés is felkerült: "Kérlek, üdvözöljétek James Oscar Ramsay-t, aki 12:58-kor érkezett közénk, épp időben egy jó ebédre" - írta az Instagram-oldalán.

Bébiszitterben nem lesz hiány, ugyanis a pár többi gyermeke szinte már felnőtt. Meghan a 21. születésnapját ünnepelhette idén, Holly és Jack 19 évesek, de még a legkisebb lányuk, Matilda is 17 esztendős. Most némiképp változtattak a nemek arányán is, ugyanis Ramsay szerint komoly nőuralom volt a házban, Oscar érkezésével pedig Jackkel kicsit javítottak az álláson.

A pár nagyon szeretett volna még egy kisbabát, azonban 2016-ban Tana váratlanul, öt hónapos terhesen elvetélt. Nagyon megszenvedték a tragédiát, de szerencsére sikerült újabb gyerkőccel gyarapítani a családot.

Nézd meg a szép lányukat is!

Lányokból nincs hiány a családban! Nézd meg, milyen szép a sztárszakács lánya, Holly is.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük