Gordon Ramsay-t kiakasztotta legkisebb lánya - Nem tetszett neki, kivel randizott Matilda
Gordon Ramsay reakcióját az esti műsorában is megmutatták.

gordon ramsay cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay öt gyermek édesapja, a legkisebb családtag, Oscar 2019-ben látta meg a napvilágot, míg a többiek már mind beléptek a felnőttkorba. Megan 22, ikrei, Holly és Jack 20, Matilda pedig 18 esztendős.

A legtöbb szülő szemében gyermekei mindig megmaradnak annak az ártatlan kisfiúnak vagy kislánynak, akik egykor voltak. Emiatt, amikor a tizenévesek randizni kezdenek, ennek tényét nehezen tudják megemészteni sokan, közéjük tartozik a sztárséf is.

Gordon Ramsay nem volt boldog lánya randipartnere miatt

Az angol ITV tegnap este vetítette le Nagy-Britanniában a Gordon, Gino and Fred: Road Trip című műsort, amiben Ramsay mellett két másik sztárséf, Fred Sirieix és Gino D'Acampo is feltűnik. Utóbbi fiával ment el egy randevúra Matilda Ramsay, ám a fiatalokat lebuktatták a műsorban.  

D'Acampo videóhívást kezdeményezett fiával, Lucianoval, miközben a három séf együtt utazott egy autóban. A beszélgetés elején kiderült, hogy a 18 éves fiú a Ramsay tulajdonában lévő Heddon Street Kitchenben van egy lánnyal. Végül Matilda is feltűnt a videóban, Ramsay arcán látszott, nem örült neki, kivel is ment el randizni a gyermeke. Nem is hagyta szó nélkül ezt.

- Mi a pokol? Mit művelsz ott Matilda? Nem mondtad nekem, hogy Lucianoval mész el vacsorázni. Édes Istenem! A legrosszabb álmom vált ezzel valóra - panaszkodott a sztár.

Eközben a két séf mellette csak nevetett, Fred Sirieix pedig azzal poénkodott, hogy teljesen oké, ha elcsattan egy csók az első randin, megadja rá az engedélyét.

A műsor epizódját még tavaly vették fel, azóta Matilda egy másik fiúval alkot egy párt. Első közös fotójukat 2019 novemberében posztolta Instagram-oldalára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🖤

Matilda Ramsay (@tillyramsay) által megosztott bejegyzés,

Ő Gordon Ramsay középső lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nővé érett Gordon Ramsay középső lánya, Holly.

Ezt is szeretjük