A 2016-os Golden Globe-gála legszebbjei
Ebben az évben is kitettek magukért a sztárok, nézd meg, milyen gyönyörű ruhákban pompáztak a vörös szőnyegen!

Dia

 	Eva Longoria  	A Született feleségek sztárja ismét kitett magáért - kerek hátsóját ebbe a gyönyörű, hófehér, uszályos estélyibe bújtatta, ami nagyon hasonlít Katalin hercegné esküvői ruhájához.

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja ismét kitett magáért - kerek hátsóját ebbe a gyönyörű, hófehér, uszályos estélyibe bújtatta, ami nagyon hasonlít Katalin hercegné esküvői ruhájához.

Dia

 	Jennifer Lopez  	Az ilyen élénksárga ruha keveseknek áll jól, az énekesnő azonban gyönyörűen fest ebben a Giambattista Valli couture darabban.

Jennifer Lopez

Az ilyen élénksárga ruha keveseknek áll jól, az énekesnő azonban gyönyörűen fest ebben a Giambattista Valli couture darabban.

Dia

 	Lady Gaga  	A különc stílusáról híres énekesnő most kitett magáért. Ebben az Atelier Versace ruhában tiszta Marilyn Monroe volt, ráadásul a legjobb sorozatszereplőnek járó díjat is hazavihette.

Lady Gaga

A különc stílusáról híres énekesnő most kitett magáért. Ebben az Atelier Versace ruhában tiszta Marilyn Monroe volt, ráadásul a legjobb sorozatszereplőnek járó díjat is hazavihette.

Dia

 	Jennifer Lawrence  	Hollywood fiatal üdvöskéje ismét Diorban lépett a vörös szőnyegre. A tűzpiros ruha remekül állt neki, nem csoda, hogy őt választották meg az est legszebbjének. Ezen kívül a vígjáték kategóriában a legjobb színésznőnek járó Arany Glóbusz-díjat is bezsebelhette.

Jennifer Lawrence

Hollywood fiatal üdvöskéje ismét Diorban lépett a vörös szőnyegre. A tűzpiros ruha remekül állt neki, nem csoda, hogy őt választották meg az est legszebbjének. Ezen kívül a vígjáték kategóriában a legjobb színésznőnek járó Arany Glóbusz-díjat is bezsebelhette.

Dia

 	Kate Winslet  	A színésznő alig hitte el, hogy megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat. Ebben az egyszerű, de nagyszerű Ralph Lauren szaténruhában lépett a színpadra.

Kate Winslet

A színésznő alig hitte el, hogy megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat. Ebben az egyszerű, de nagyszerű Ralph Lauren szaténruhában lépett a színpadra.

Dia

 	Jane Fonda  	A 78 éves színésznő megvillantotta pazar alakját ebben a gyönyörű, hófehér Yves Saint Laurent couture ruhában, amit Hedi Slimane álmodott meg.

Jane Fonda

A 78 éves színésznő megvillantotta pazar alakját ebben a gyönyörű, hófehér Yves Saint Laurent couture ruhában, amit Hedi Slimane álmodott meg.

Dia

 	Amy Schumer  	A komika ügyesen erre az optikailag karcsúsító Prabal Gurung ruhára voksolt. A fekete betét gyönyörű homokóra alakot formál neki.

Amy Schumer

A komika ügyesen erre az optikailag karcsúsító Prabal Gurung ruhára voksolt. A fekete betét gyönyörű homokóra alakot formál neki.

Dia

 	Amy Adams  	A színésznő ebben a merész, narancssárga estélyiben érkezett a gálára. Nem csoda, hogy minden szem rá szegeződött!

Amy Adams

A színésznő ebben a merész, narancssárga estélyiben érkezett a gálára. Nem csoda, hogy minden szem rá szegeződött!

Dia

	America Ferrera	A Betty, a csúnya lány gyönyörű megformálója Katalin hercegné kedvenc tervezőjének, Jenny Packhamnek a ruháját viselte a gálán.

America Ferrera

A Betty, a csúnya lány gyönyörű megformálója Katalin hercegné kedvenc tervezőjének, Jenny Packhamnek a ruháját viselte a gálán.

Dia

	Kate Bosworth	A felemás szemeiről ismert színésznő egy csillogó, flitterekkel és strasszokkal tarkított Dolce and Gabbana ruhában érkezett a gálára.

Kate Bosworth

A felemás szemeiről ismert színésznő egy csillogó, flitterekkel és strasszokkal tarkított Dolce and Gabbana ruhában érkezett a gálára.

Dia

 	Viola Davis  	A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat sztárja a divatbloggerek szerint úgy festett, mintha az egész galaxist magára öltötte volna. Remekül látszik, hogy teltebben is lehet valaki csinos.

Viola Davis

A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat sztárja a divatbloggerek szerint úgy festett, mintha az egész galaxist magára öltötte volna. Remekül látszik, hogy teltebben is lehet valaki csinos.

Dia

	Lily James	Hollywood legújabb Hamupipőkéje hercegnőhöz méltó ruhában érkezett a vörös szőnyegre. Tündéri fehér ruhájának mindenki a csodájára járt.

Lily James

Hollywood legújabb Hamupipőkéje hercegnőhöz méltó ruhában érkezett a vörös szőnyegre. Tündéri fehér ruhájának mindenki a csodájára járt.

Dia

	Emmy Rossum	A színésznő lélegzetelállítóan festett ebben az egyszerű, tűzpiros Giorgio Armani darabban. A ruhát színben passzoló vörös ajkakkal párosította, az összehatás pedig egyszerűen tökéletes.

Emmy Rossum

A színésznő lélegzetelállítóan festett ebben az egyszerű, tűzpiros Giorgio Armani darabban. A ruhát színben passzoló vörös ajkakkal párosította, az összehatás pedig egyszerűen tökéletes.

Dia

 	Alicia Vikander  	Az "elsőgálás" színésznő egy angyali, hófehér Louis Vuitton ruhát választott a díjátadóra. Olívaszínű bőréhez remekül illett ez a szín.

Alicia Vikander

Az "elsőgálás" színésznő egy angyali, hófehér Louis Vuitton ruhát választott a díjátadóra. Olívaszínű bőréhez remekül illett ez a szín.

Ezt is szeretjük
Fotó: