57 éves az énekesnő, de egyetlen ránca sincs! Szerinted plasztikáztat, vagy jó géneket örökölt?
Gloria Estefan azt állítja, jó géneket örökölt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, hogy Gloria Estefan már az 57. születésnapját ünnepli ma, még mindig olyan üdén ragyog, mint 20-30 évvel ezelőtt. Az 1957. szeptember 1-jén született kubai énekesnő a világ legtöbb albumát eladott sztárjai között van - a becslések szerint mintegy százmillió lemeze kelt el világszerte.

Karrierje során hét Grammy-díjat vihetett haza, és ezzel az egyik legsikeresebb angol nyelven előadó latin-amerikai énekesnő. A nyolcvanas és kilencvenes években volt a csúcson, slágerei több ismert mozifilmben is felbukkantak.

A Hot Summer Nights a Top Gun című Tom Cruise-film betétdalaként vált ismertté, a Zsarulesen című krimivígjátékban a Rhythm Is Gonna Get You dala csendült fel, az 1994-es Specialistában pedig a Turn the Beat Around dallamaira autózik el Sharon Stone és Sylvester Stallone.

Férjével, Emilio Estefannal

Az énekesnő még mindig koncertezik, és mindeközben boldog házasságban él Emilio Estefannal, akivel 1978. szeptember 2-án házasodtak össze. Két gyermekük van, fiuk már házas, lányuk pedig 19 éves.

Gloria Estefan egyébként tagadja, hogy plasztikáztatna - állítása szerint a jó géneknek és a rendszeres testedzésnek köszönheti, hogy ilyen remekül néz ki még mindig.

Sztárok 50 fölött bikiniben

Nem Gloria Estefan az egyetlen, aki irigylésre méltóan néz ki 50 fölött. Képes összeállításunkban további érett bombázókat találsz.

Ezt is szeretjük