Teherbe ejtette az exét Gisele Bündchen férje - A szupermodellt sokkolták a hírek
Tom Brady váratlanul lett először apuka.

gisele-bundchen-tom-brady-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szupermodell Gisele Bündchen és férje, az amerikai futballsztár, Tom Brady már kilenc éve élnek boldog házasságban, és két gyermekük is született: a nyolcéves Benjamin és az ötéves Vivian.

Rázósan indult a kapcsolatuk

A sztárpár kapcsolata nem a legkönnyebben indult, hiszen két hónappal azután, hogy összejöttek, az amerikai focista bejelentette, hogy az exe, Bridget Moynahan gyermeket vár, így belőle apuka lesz. Gisele-t sokkolta a hír, erről a legújabb életrajzi könyvében, a Lessons: My Path To A Meaningful Life-ban számolt be.

- Két hónapja jártunk együtt, amikor Tom közölte, hogy a volt barátnője terhes. Másnap az összes újság címlapján ez szerepelt, óriási botrány volt, teljesen felborult az életünk. Ráadásul a legrosszabb az volt, hogy azt találgatták, hogy vajon megcsalt-e engem, és úgy fogant-e meg a baba. Gondolkoztam rajta, hogy elhagyom, beismerem, nem volt a legjobb periódusunk, de tudtam, hogy most van a leginkább szüksége a szeretetemre és a megértésemre.

gisele-bundchen-tom-brady-baba-nagy

Persze Jack igazi áldásnak bizonyult, aki olyan mértékben megváltoztatta a szeretetről alkotott elképzelésemet, ahogy nem is hittem volna, hogy lehetséges. Ő az én bónusz gyerekem, mindig így hívom. Sőt, ő sarkallt arra is, hogy Tommal minél hamarabb közös gyerekünk legyen, mert nem akartam, hogy nagy korkülönbség legyen a testvérek között - írta a könyvében.

Jack tényleg a család szerves része, sőt, Gisele-lel is remekül kijön. A kedvéért még portugálul is elkezdett tanulni, ugyanis a modell családja nem beszél jól angolul, és szeretné, hogy a testvéreivel együtt ő is tudjon velük beszélgetni az anyanyelvükön.

Ezt is szeretjük