A 42 éves Gisele Bündchent bikinifelsőben kapták le: a kétgyermekes modellnek ilyen gyönyörű alakja van

Gisele Bündchen alakjától elállt a lélegzetünk, jó pár évet letagadhatna a topmodell.

gisele-bundchen-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gisele Bündchen világhírű modell, nem is véletlenül, hiszen különleges szépsége és kifinomult megjelenése miatt nem lehet rá nem odafigyelni.

A 42 éves szépséget bikinifelsőben kapták lencsevégre, amelytől biztosan sokak álla leesett. 

Gisele Bündchen bikiniben

Éppen Costa Ricán pihent, amikor a lesifotósok kutyasétáltatás közben lefényképezték a bomba formában lévő Gisele Bündchent. Egy kivágott, barna bikinifelsőt viselt, alulra egy lenge anyagból készült kis szoknyát húzott, amely kiemelte hosszú, karcsú lábait.

gisele-bundchen-kep
Fotó: Profimedia

Két gyermek után is nagyon csinos az alakja, látszik, hogy odafigyel a megjelenésére és arra, hogy mindig fitt maradjon. Elnézve ezt a friss képét, egyértelműen megállapíthatjuk, hogy karcsúságának köszönhetően jó pár évet letagadhatna.

Lesd meg Samantha Foxot és feleségét bikiniben!

Samantha Fox nem akármilyen bikinis felvétellel lepte meg rajongóit az Instagramon, feleségével, Lindával együtt pózoltak. A '80-as évek imádott énekesnője Mexikó egyik legnépszerűbb városában, Cancúnban lazított szerelmével.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük