Este vallotta be: elhagyta 9 évvel fiatalabb feleségét a színész
Giovanni Ribisi hétfőn este vallotta be, vége a házasságának, elhagyta feleségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn este jelentette be az Így neveld a faterod sorozat sztárja, Giovanni Ribisi, hogy elválik feleségétől, Agyness Deyntől.

A pár két és fél éve házasodott össze, most pedig a 40 éves színész kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a papírokat.

Titkos esküvőjük volt

2012 júniusában egy titkos esküvőn házasodtak össze, még a rokonaik sem tudtak róla. Mindössze két tanúval rohantak az anyakönyvvezető elé. A modell egy 2013-as interjúban nem tudta megmondani, miért kellett így sietniük a házassággal, hogy még a szüleiket sem hívták fel. Azt azonban elárulta, ő is követi férjét, Ribisit a szcientológiai egyházba.

- Azt gondolom, ez igazából nagyon vicces, mert soha senki sem kérdezett még a vallásomról. Senki nem kérdezte meg, keresztény vagyok-e, most meg mindenki erről faggat. Nagyon vicces az egész. Gondolom, azért, mert ez egy új vallás és az emberek kíváncsiak rá - mondta az InStyle magazinnak.

A 31 éves modell mostanában inkább a színészet felé fordult, szerepelt A titánok harca filmben, valamint most forgatja a Sunset Song címűt.

Giovanni Ribisi fiatalabb kora ellenére már 88 filmben vagy sorozatban szerepelt, láthattuk többek között a Tedben, az Avatarban és a Ryan közlegény megmentése filmben is.

Ezt is szeretjük