Minden férfi odavolt érte! Így néz ki most az egykori szexszimbólum
Fotókon az isteni Lollo
Gina Lollobrigida ma, július 4-én ünnepli 87. születésnapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gina Lollobrigida, vagy ahogy a sajtó előszeretettel emlegette, az isteni Lollo ma, július 4-én ünnepli 87. születésnapját.

Az olasz származású színésznő karcsú dereka, szép arca és dús keblei miatt szexszimbólumnak számított az ötvenes és hatvanas években. Bár olyan filmekben, mint a Hűtlen asszonyok vagy a Császári Vénusz, emlékezeteset alakított, a legtöbben mégis leginkább testi adottságai miatt rajongtak érte.

Filmjeiben a kor legnagyobb férfisztárjainak az oldalán játszott, Gérard Philippétől kezdve Belmondón át Sean Conneryig. Utolsó emlékezetes mozijának az 1968-as Jó estét, Mrs. Campbell!-t tartják, ezért Golden Globe-ra is jelölték. Ezt követően inkább sorozatokban bukkant fel, 1997 óta nem forgatott, akkor a Nagydarab és Kicsiagy című felejthető komédiában szerepelt Gerard Depardieu mellett.

Az utóbbi évtizedekben fotósként is dolgozott, hírességekről készített albuma nagy siker volt. Egyszer ment férjhez, Milko Skofic szlovén orvossal 1949 és 1971 között élt házasságban, egy fiuk született. Gina Lollobrigida másodjára is szeretett volna oltár elé állni egy 34 évvel fiatalabb férfival, de a vőlegény végül lefújta az esküvőt.

Értük rajongott a fél világ

Mára megöregedtek, de egykor ezekért a színésznőkért volt oda minden férfi.

Ezt is szeretjük