79 évesen jegyezte el a színésznőt 34 évvel fiatalabb kedvese
Gina Lollobrigida 85 éves
Gina Lollobrigida végül a média nyomására felbontotta eljegyzését.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gina Lollobrigida eredetileg Luigina Lollobrigida néven látta meg a napvilágot 1927. július 4-én az olaszországi Subiaco városában. Gyerekkorát egy festői hegyi faluban töltötte, és már fiatalon elkezdett modellkedni. Ekkoriban tűnt fel a vásznon különféle olasz filmekben, ám hazájában igazi szupersztár csak az ötvenes években lett belőle.

Az 1956-os, A világ legszebb asszonya című film főszerepe, valamint különleges szépsége miatt azonnal kiérdemelte a világ legszebb asszonya titulust, de gyakran emlegették úgy is, hogy az isteni Lollo. Ugyanebben az évtizedben Hollywoodot is sikerült meghódítania, amiben nagy szerepet játszott az Afrika kincse, illetve a Salamon és Sába királynője című alkotások népszerűsége.

A hetvenes években már egyre kevesebbet forgatott, ugyanis elismert fotóriporter lett belőle. Habár 1997 óta nem láthattuk egyetlen filmben sem, a mai napig az egyik leghíresebb szexszimbólumként tartják számon. A fotózás mellett pedig szobrászművészként is bemutatkozott.

1949-ben ment feleségül Mirko Skofic szlovén orvoshoz. Egy gyermekük született, a pár végül 1971-ben vált el. 1969-ben rövid ideig George Kaufman ingatlantulajdonos jegyese volt, a hetvenes években pedig viszony fűzte a szervátültetés úttörőjéhez, Christian Barnardhoz, valamint Jerry Lewis színészhez. 2006 októberében hatalmas szenzációt keltett, amikor 79 évesen bejelentette, hogy eljegyezték egymást az akkor 45 éves spanyol üzletemberrel, Javier Rigau y Rafolsszal, ám azt a média nyomására végül még ugyanazon év decemberében felbontották.

A sztárvilág szexszimbólumai

Egykor a fél világ a lábaik előtt hevert: képeken az egykori szexszimbólumok megdöbbentő átváltozása.

Ezt is szeretjük