Kitálalt 30 évvel fiatalabb exvőlegénye Gina Lollobrigidáról!
A részletek
Az egykori szexszimbólum állítja, a férfi hazudik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csitulnak a kedélyek Gina Lollobrigida és egykori vőlegénye, a több mint 30 évvel fiatalabb Javier Rigau y Rafols között.

A '60-as évek egyik legszexibb és legismertebb filmcsillaga beperelte volt vőlegényét, aki azt állította, titokban vette feleségül a Golden Globe-díjas olasz színésznőt. Lollobrigida azonban tagadja, hogy valaha is a felesége lett volna a spanyol férfinak - írja a Daily Mail.

"Nem volt intim kapcsolat közöttünk"

A 88 éves dívát a héten a római bíróság újra meghallgatta. Azt mondta, exvőlegénye hazudik, és körbecsalta őt, csak hogy megszerezze a 14 milliárdot érő vagyonának egy részét. A lap úgy tudja, a díva távollétében történt a kézfogó, őt pedig egy barcelonai nő helyettesítette, aki aláírta a házassági dokumentumot is.

- 2007-ben szakítottunk, ám csupán 2013-ban szereztem arról tudomást, hogy 2010-ben "hozzámentem" - nyilatkozta a bíróságon Lollobrigida, majd folytatta, miszerint soha nem volt intim kapcsolat közte és Javier között. Minden alkalommal, amikor elutaztak valahová, külön szobában aludtak.

Ha kiderül, hogy a dívának igaza van, a férfi ellen csalás és magánokirattal való visszaélés miatt indulhat eljárás.

Az 54 éves spanyol férfi azonban tagadja a vádakat. Az ő álláspontja szerint 2010-ben igenis megtörtént a kézfogó, és csak azért tartották ezt titokban, hogy megvédjék kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

Gina Lollobrigida és Javier Rigau y Rafols 1984 óta ismerik egymást. A frigyre 2006-ban került volna sor, ám a médiában gúnyos megjegyzések is elhangzottak a tervezett esküvővel kapcsolatban, ezért a vőlegény végül lefújta azt.

Így néz ki ma a leghíresebb olasz színésznő

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki ma Sophia Loren, illetve a többi olasz díva!

Ezt is szeretjük