Elképesztően néz ki ma az X-akták Scully ügynöke - Nem jutunk szóhoz a friss fotójától
Gillian Anderson sokkal jobban néz ki, mint fiatalon.

gillian-anderson-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gillian Anderson a kilencvenes évek elején robbant be a köztudatba a misztikus X-akták sorozat női főszereplőjeként. A sorozat nézői végigizgulták a részeket, azonban nem a rejtélyek izgatták őket, sokkal inkább a Mulder és Scully ügynök között szövődő szerelmi szál.

Így néz ki ma Gillian Anderson

Anderson 11 évadon és nagyobb megszakítással 25 éven át játszhatta el Dana Scully karakterét, legutóbb 2018-ban bújhatott a bőrébe. 25 éves volt, amikor elkezdték a forgatást, idén augusztusban viszont már az 51. születésnapját ünnepelheti. Nem mintha bánkódna emiatt, ugyanis sokkal jobban néz ki napjainkban, mint a széria sugárzása idején.

A haját jó ideje platinaszőkén hordja, ami rengeteget fiatalít rajta: jóval előnyösebb neki ez a szín, mint a régi vörösesbarna, amit a forgatás alatt viselt. Az alakja is káprázatos, a friss fotóit látva alig hisszük el, hogy elmúlt 50, legalább egy évtizedet letagadhatna a korából. Az Instagram-oldalán ilyen dögös képeket szokott megosztani magáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

By popular demand…#behindthescenes @allabouteveplay

Gillian Anderson (@gilliana) által megosztott bejegyzés,

A színésznő megmaradt a sorozatok világánál: az X-akták óta olyan szériákban láthattuk, mint a Pusztaház örökösei, a Szép remények, a Hannibal, a Háború és béke, a Hajsza, most pedig a Netflix Sex Educationjében domborít.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük