Közszemlére tette bozontos hónalját Geri Halliwell

A szexi sztár lebukott: bizony egy kicsivel több időt is fordíthatott volna arra, hogy kicsinosítsa magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lebuktatták a Spice Girls együttes egykori énekesnőjét: Geri Halliwellt igencsak zavarba ejtő helyzetben kapta le valamelyik lesifotós.

Ez bizony ciki, akárhogy is nézzük

A szőke sztár a Cipriani nevű étteremből távozott tavaly júniusban, amikor a járókelők egy szokatlan eseménynek lehettek szemtanúi: az egyik lesifotós ugyanis szó szerint pofára esett Ginger előtt!

De nem ám udvariasságból, netán hódolata jeléül vágódott hanyatt a gátlástalan fotós.

A paparazzo csak azért hasalt el, mert annyira igyekezett lencsevégre kapni a sztárt, hogy végül megbotlott és a földre zuhant, tehát természetesen nem az egykori spice girl lökte fel.

Az énekesnő még a lábbelijét is elveszítette egy pillanatra a nagy felfordulásban, ennek azonban nem lettek komolyabb következményei, mert sikerült gyorsan visszahúznia.

Újabb titokra derült fény

A nyugtalan esti kavalkádról készült fényképeket alaposabban megnézve a szemfülesek persze azonnal kiszúrták, hogy Geri Halliwell bizony korántsem volt tökéletes formában.

Habár hideg rutinnal lépett át az elvetemült lesifotóson, és kinézete mindenkit rabul ejtett, testének egyetlen pontján azonban kínos jelenséget észleltek a rajongók.

Amikor ugyanis Geri integetni kezdett a kínos incidens után a nézelődőknek, és magasba emelte karjait – vörös hónaljszőrzete azonnal láthatóvá vált!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hiába a pompás ruha, a fémes színű cipellők és a táska a vállon, amikor a kellemetlen testszőrzet pillanatok lerombolja az amúgy csodálatos összhatást.

Ezt is szeretjük