Már megint nem bírt magával a színész! Nagyon kínos helyzetbe hozta kolléganőjét a fotósok előtt
Gerard Depardieu erőszakoskodott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap megérkezett Cannes-ba a 66 éves Gerard Depardieu is, legújabb filmje, a Valley of Love szerepel ugyanis az idei jelöltek között.

A filmdráma két sztárról szól, akik már nincsenek együtt, de összeköti őket közös gyermekük, egy 25 éves fiú. A történet szerint hosszú évek elteltével a kaliforniai Death Valley-ban találkoznak újra, hogy eleget tegyenek fiuk utolsó kívánságának, aki hat hónappal korábban öngyilkosságot követett el.

Gerard Depardieu fia, Guillaume Depardieu 2008-ban, 37 évesen valóban meghalt tüdőgyulladásban.

A színész tegnap láthatóan felpörgött hangulatban volt, élvezte a rivaldafényt és azt, hogy mindenki rá figyel. Annyira megtetszett neki a helyzet, hogy úgy döntött, csinál egy kis show-t kolléganőjével, Isabelle Hupperttel, ezért váratlanul felé fordult, és a színésznő akarata ellenére meg akarta csókolni őt. Isabelle ezt nem vette túl jó néven, az utolsó pillanatban kitért előle.

Képes összeállításunkban megnézheted a 2015-ös cannes-i filmfesztivál legkínosabb pillanatait!

Látványosan megöregedett Leonardo DiCaprio!

Cannes-ban kapták lencsevégre a kissé elnagypapásodott színészt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen volt, amikor megismerte a világ, és milyen most! Nézd meg a többi szívtiprót is a '90-es évekből!

Ezt is szeretjük