70 évesen lett ismét apa! Megszületett a legendás filmes negyedik gyereke
Másfél hónappal az esküvője után megszületett George Lucas rendező negyedik gyermeke.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Lucas, a Csillagok háborúja-széria és az Indiana Jones-trilógia rendezője ismét apa lett. 

Feleségével, Mellody Hobsonnal
Június végén volt az esküvőjük
Három gyermekével

A sztár jövő májusban tölti be a 70. életévét, de úgy gondolta, még nem túl idős a gyermekvállaláshoz.

Megszületett a negyedik gyereke

A világhírű rendező és producer idén januárban jelentette be, hogy hét év után eljegyezte barátnőjét, a 44 éves Mellody Hobsont. Június 22-én aztán az esküvőt is megtartották Kaliforniában, a filmes Skywalker Ranch-én.

Múlt pénteken aztán világra jött a pár első közös gyermeke is. A The Huffington Post értesülései szerint a kislányt Everest Hobson Lucasnak hívják, és béranya segítségével született.

Első feleségét, Marcia Lou Griffin vágót Lucas 1969-ben vette feleségül. A nő olyan filmeken dolgozott, mint az American Graffiti, A taxisofőr, az Alice már nem lakik itt és természetesen mindhárom Lucas rendezte Star Wars-film.

A rendező vele fogadta örökbe 1981-ben első gyermekét, egy újszülött kislányt, Amandát. A házaspár két év múlva elvált. A sztár egyedülálló apaként még két gyereket adoptált: az 1988-ban született Katie-t és az 1993-ban világra jött Jettet. George Lucasszal egyetemben mindhárom csemete feltűnik a Star Wars-trilógiában.

70 évesen lett ismét apa

A hírek szerint a sztárapuka büszke, hogy majdnem 70 évesen kislánya született, és arra is, hogy a gyermeknek ő a biológiai apja.

George Lucas a közeljövőben nemcsak a gyereknevelésre koncentrál, hiszen JJ Abrams rendezésében jövőre kezdődik a Csillagok háborúja-széria új fejezetének forgatása.

Ezt is szeretjük