Csúf, bilifrizurás srác volt régen a sármőr George Clooney
A szívtipróról sráckorában talán senki sem gondolta, hogy felnőttként a világ legszexisebb pasijának választják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney május 6-án ünnepelte 48. születésnapját. Ennek apropóján hozták nyilvánosságra a jóképű szívtipró sosem látott gyerekkori fotóját, amelyet megtekintve bárki számára világossá válhat, hogy miből lett a cserebogár.


A népszerű amerikai színész nem valószínű, hogy a lányok kedvence lehetett kisfiúként, a fényképről ugyanis egy csúf, bilifrizurás srác néz vissza ránk.

Vajon melyik osztálytársa gondolta volna róla akkoriban, hogy évtizedekkel később Hollywood ügyeletes szívtiprója lesz majd belőle, akiért bomlanak a nők?

Kétszer is a világ legjobb pasija lett

Clooney-t kétszer választották meg a legszexisebb férfinak az elmúlt években, de politikai elkötelezettsége révén is kivívta az álomgyár tiszteletét.

Filmes pályafutása kétarcú, hiszen a sikerekes tömegfilmek mellett rendszeresen rendez és szerepel anyagilag sokkal rizikósabbnak számító rétegfilmekben is.

Filmes karrierje a nyolcvanas évek második felében olyan kétes színvonalú B-filmekkel kezdődött, mint például A gyilkos paradicsomok visszatérnek. Clooney előbb a tévében lett sztár, köszönhetően a Vészhelyzetnek, amiben ő testesítette meg Doug Ross doktort.

A színészet mellett ír és rendez is

A kilencvenes évek második felében olyan sikeres mozikban szerepelt, mint az Alkonyattól pirkadatig, a Batman & Robin, Az őrület határán vagy a Mint a kámfor. A sikersztorinak az ezredforduló után sem szakadt vége, köszönhetően az Ocean’s-trilógiának.

Ezekben az években feltűnt különféle művészfilmekben, és rendezőként is sikeresen bemutatkozott. 2006-ban a legjobb forgatókönyv kategóriában is Oscarra jelölték a Good Night, and Good Luckért.Ezt aranyszobrot ugyanebben az évben végül a Syriana mellékszerepéért vehette át.
Ezt is szeretjük