George Michaelről szívszorító dolgokat állított az exe: 5 év hallgatás után törte meg a csendet
George Michael exe, Kenny Gloss öt év csend után adott interjút Piers Morgannek.

george-michael-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Michael 2016. december 25-én hunyt el, az egész világ gyászolta a legendás zenészt. Vesztesége exét, Kenny Gosst is szíven ütötte. 1996-tól 2009-ig éltek együtt.

A 63 éves üzletember öt év után adott exkluzív interjút a britek legendás riporterének, Piers Morgannek.

George Michael exe, Kenny Goss nyilatkozott

A férfi bevallotta, nem érte akkora sokként George Michael halálának híre, ugyanis tisztában volt azzal, hogy a két végén égeti a gyertyát. Komoly függőségekkel küzdött, az alkohol és a drogok rabja volt.

GettyImages-111555689
Fotó: JIL Studio / Getty Images Hungary

- Mindnyájan számítottunk arra, hogy meg fog halni. Amíg együtt éltünk, sok időmet töltöttem azzal, hogy érte aggódtam. Őszintén, gyűlölte annak tényét, hogy mennyire féltem őt. Hogy is van a szöveg az egyik dalában? Azt énekli: "Látom a szemeidben, amikor úgy nézel rám, annyira fáj ez nekem." És ez tényleg fájt, nem tudtam, mihez kezdjek - fogalmazta.

Bevallotta, hogy bár sokat aggodalmaskodott, amíg a zenész párja volt, ettől függetlenül sokkal több a boldog és vidám emléke róla.

- Mindig azt mondta nekem, hogy megmentettem az életét, szerintem ez kissé túlzás, de megpróbáltam a tőlem telhető legjobbat.

Kenny Goss Piers Morgannek adott interjút.
Kenny Goss Piers Morgannek adott interjút.
Fotó: Piers Morgan Uncensored

Nem ismert meg még egy olyan őszinte embert, amilyen George Michael volt. A zenész sosem hazudott senkinek, mindenkinek a szemébe mondta az őszinte véleményét. Bár rengetegen tartották vonzó férfinak, Kenny Goss szerint Michael sosem látta magát jóképű férfinak.

- Szerintem sosem volt olyan pillanata, amikor meg lett volna elégedve a külsejével. Mindig próbáltam őt emlékeztetni, hogy mennyire jól néz ki. Nehéz volt ez számára, mert az emberek azt gondolták róla, hogy beképzelt a külseje miatt. Azzal azonban tisztában volt, hogy tehetséges és kiváló dalszerző. Ő tényleg jó ember volt. Az egyik legcsodálatosabb férfi volt a világon.

Hivatalosan nyitott kapcsolatban éltek, Kenny szerint a zenész volt az, aki közülük több alkalommal járt össze másokkal. Végül azért ő lett hivatalosan is a pasija, mert George Michael az anyját látta meg benne.

- Azt gondolta, hogy nagyon hasonlítok az édesanyjára, és valóban sok mindenben megegyezett a személyiségünk. Azt mondanám, én inkább betartom a szabályokat, az anyja is ilyen volt. Emellett én sem vagyok ítélkező típus.

Hozzátette, igyekezett mindig George Michael mellett ott lenni, és ezzel a zenész is tisztában volt. Nem véletlen, hogy Kenny volt a múzsája, még a szakításuk is megihlette, a Where I Hope You Are című számot az exéről írta.

Andrew Ridgley így néz ki most

A Wham!, bár csak öt évig működött, mégis óriási hatással volt a '80-as években a popzenére. George Michael és Andrew Ridgeley, két gyerekkori jó barát alkotta a duót, olyan slágereik voltak, mint a Club Tropicana, a Wake Me Up Before You Go-Go vagy a Bad Boys.

Ezt is szeretjük