George és Amal Clooneyt szörnyű csapás érte - Így árasztotta el otthonukat a Dennis vihar
A Dennis vihar George Clooney berkshire-i birtokát sem kímélte.

george-és-amal-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angliában hatalmas áradásokat indított a Dennis vihar, az országban 12 éve nem tapasztaltak a helybéliek ennyire durva természeti jelenséget. Két nap alatt annyi eső hullott, mint máskor egy egész hónapban.

Sokak otthona víz alá került, ezzel pedig rengeteg embernek okozott súlyos anyagi károkat. George Clooney és Amal Clooney 12 millió fontos, azaz 4,8 milliárd forintos Berkshire-ben található birtokát sem kímélte a vihar.

George Clooney birtokát így árasztotta el a Dennis vihar

Ahogy az alábbi drónnal készült felvételeken is látható, a közel két hektáros birtok nagy részét elárasztotta a víz. A sztár teniszpályáját is teljesen tönkretette a vihar. A másik légifelvételt úgy láthatod, ha a kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz. 

Szerencsére a 17. századi kastélyukat láthatólag nem érte kár, azonban a mai napra további esőzéseket jeleztek előre az időjósok, aminek a házaspár biztosan nem örül. Nem ez az első eset, hogy a birtokukat árvíz sújtotta, 2016-ban szintén az ingatlan kertje látta kárát egy súlyos viharnak.

George és Amal angliai otthonukat még 2014-ben vásárolták meg, 18 hónapig tartott a renoválás, mire beköltöztek. A házaspárnak több otthona is van a világon, például Los Angelesben, az olaszországi Laglióban, New Yorkban és Mexikóban is.

Ő volt George Clooney első felesége

Kíváncsi vagy, ki volt George Clooney első felesége? Cikkünkből megtudhatod.

Ezt is szeretjük