George Clooney irtó édes módon becézi ikreit: Ella és Alexander már 3 évesek
George Clooney csak ritkán nyilatkozik ikreiről.

george-clooney-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney legújabb filmje, a The Midnight Sky 2020 decemberében érkezik a Netflixre, a sztár az új alkotás kapcsán az elmúlt hetekben több interjút is adott.

Nemcsak a filmről, hanem a családi életéről is elmond pár érdekes információt a kíváncsi újságíróknak, a CBS Sunday Morning reggeli műsorával sem tett kivételt, nemcsak a házasságáról, hanem imádni való gyerekeiről is beszélt.

George Clooney így becézi az ikreit

Az 59 éves sztár életét gyökeresen megváltoztatta, hogy megismerte Amal Alamuddint, akibe 2013 nyarán szeretett bele, majd 2014-ben feleségül is vett. Gyönyörű módon nyilatkozott róla, illetve azt is felfedte, milyen cuki, ámde kicsit szokatlan becenéven illeti a gyerekeiket.

Ez a fotó még 2018 decemberében készült az ikrekről és Amal Clooney-ról.
Ez a fotó még 2018 decemberében készült az ikrekről és Amal Clooney-ról.
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

- Nem kérdés, hogy amint megismertem Amalt, ez mindent megváltoztatott az életemben. Ez volt az első alkalom, hogy bármi, amit tett, illetve minden vele kapcsolatos ügy végtelenül fontosabb volt, mint saját magam. Aztán végül jött az életünkbe ez a két kis csülökfej. Ez teljessé tette az életem, és ez egy olyan fordulat volt, amire nem számítottam - vallotta be őszintén a színész.

Clooney természetesen csak puszta szeretetből aggatta a csülökfej becenevet Ellára és Alexanderre. Érdekesség, hogy a házaspár sosem gondolkodott azon, hogy gyermeket vállaljanak, lényegében a semmiből jött a gondolat, hogy belevágjanak a babaprojektbe. 2017 júniusában születtek meg, idén ünnepelték harmadik születésnapjukat.

GettyImages-969615868
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

- Soha nem beszéltünk a gyermekvállalásról, majd egyszer csak felvetettük egymásnak a kérdést. Emlékszem, elmentünk ultrahangra az orvoshoz, majd mondta, hogy lesz egy fiam. Fantasztikus hírnek gondoltam ezt, majd bejelentette, hogy lesz még egy baba - emlékezett vissza.

Meglepődött azon, hogy végül két gyermeke is lesz, vagy tíz percig csak döbbenten nézte az orvosi dokumentumokat, amelyen feketén-fehéren ott állt, hogy Amal egy ikerpárral várandós.

Amal Clooney legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Amal Clooney legszebb estélyi ruhái.

Ezt is szeretjük