George Clooney hallani sem akart arról, hogy gyereke legyen: ez változtatta meg
George Clooney régen el sem tudta képzelni magát édesapaként.

george-clooney-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney hosszú évekig Hollywood első számú agglegénye volt, több interjújában hangoztatta, hogy sosem nősülne újra, hiszen 1989-ben egyszer már megházasodott, de négy év után elváltak, sokáig úgy hitte, alkalmatlan arra, hogy ennyire komolyan elköteleződjön.

Azt sem tudta elképzelni, hogy valaha gyermekeket neveljen, ám napjainkban feleségével, Amal Clooney-val egy ikerpárról gondoskodnak, a hároméves Alexanderről és Elláról. Ha tíz évvel ezelőtt valaki azt mondta volna a színésznek, hogy egyszer még alapít családot, valószínűleg kinevette volna az illetőt, erről a GQ magazinnak mesélt.

George Clooney sokáig nem akart családot alapítani

Az 59 éves sztár az utóbbi pár évben csak ritkán mesélt a magánéletéről, a neves lappal azonban kivételt tett. Az interjúból kiderült, sok évig nem rajongott a gyerekekért.

GettyImages-123136496
Fotó: Venturelli / Getty Images Hungary

- 36 éven át az a fajta fickó voltam, aki, ha meglátott egy síró gyereket, csak ennyit mondott: "K**vára vicceltek velem?" Mostanra viszont nekem is lett gyerekem. Mindig azt mondogattam, hogy sosem nősülök újra, nem válok apává, csak a munkának és a nagyszerű barátaimnak élek. Úgy gondoltam, az életem teljes, és minden rendben van - magyarázta a lapnak.

Az élete gyökeresen megváltozott, amikor 2013 nyarán összesodorta az élet Amal Alamuddinnal.

GettyImages-969416744
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Nem tudtam, mennyire nem teljes az életem addig, amíg nem találkoztam Amallal. Minden megváltozott, ráébredtem, egy hatalmas üresség volt eddig bennem - tette hozzá.

Ezután újra nyitott lett a családalapításra: 2014 szeptemberében ki is mondták a boldogító igent az ügyvédnővel. 2017-ben megszülettek az ikreik, akiket azóta is nagy szeretetben nevelnek, az apaság teljesen megváltoztatta Clooney-t.

- Soha nem voltam abban a helyzetben, hogy valaki más élete sokkal fontosabb legyen a sajátomnál. Aztán ragaszkodni kezdtem két kis emberkéhez, akik olyan aprók, és muszáj őket etetni - tette hozzá.

Hírességek, akik egy darabig házasságban éltek

Képes összeállításunkban olyan volt sztár házaspárokat mutatunk, akikről lehet, már el is feledkeztél, hogy együtt voltak. George Clooney egykori feleségéről is láthatsz fotót.

Ezt is szeretjük